Сломен Добавено Февруари 14, 2016 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2016 Здравейте, пиша ви, сломен от една тревожност, която предобих преди 10-на години... -Пиша ви с частичка надежда за помощ. Сега съм на 30г възраст, а когато бях на 21-22г. имах нещастна връзка с едно момиче, в което бях лудо влюбен, а тя беше двествена и при всеки опит, който правехме, уж всичко вървеше наред, а накрая се дърпаше всякаш ще я коля и така от дърпане на дърпане ми се закрепи една тревожност... която имам и до днес, която така и не успях да премахна. Опитах много методи, това хипнози ли не бяха, уролози с лекарства ли не бяха, психотерапевти, алтернативни методи на лечения с био продукти като женшен, правене на отвара от кора на йохимбе, гинкобилоба, бабини зъби - няма иа няма ефект.... Стигне ли со до секс, съм като руска ролетка, от няколко опита един се получава нормален, а другите къде с малки, къде с големи компромиси. Ще ме попитате "защо съм мълчал до сега", правих го малко или много от суета, защото всичко си ми беше нареди в един момент трябва да търся помощ за нещо, което обожавах и умеех добре.. -Също ще се радвам ако се включи уролог, който да ми препоръча "вълшебно" мазило или хапче или хипнотизатор, който прилага хипноза на лекарствен принцип. Ще се радвам на каквото и да е мнение по моя проблем, защото съм изпаднал абсолютна безисходица и дупка, имам чувството че нямам дори и малко сили, за да предприема каквото и да е било, чувствам умора от живота и безсилие, чувствам се безполово същество отритнато от цялото общество, всякаш целия ми живот е приключил още много отдавна, имам чувството, че съм неспасяем и така ще си остана завинаги, присто се питам понякога какви чак толкова големи грехове съм сторил, че да заслужа такива лични премеждия. Къса ми се сърцето, че страдам от подобно нещо вече толкова години и точно на този празник на влюбените...... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Февруари 16, 2016 Доклад Share Добавено Февруари 16, 2016 (edited) Сексуалните проблеми с изключение на преждевременната еякулация не се лекуват индивидуално,В случай, като твоя, се работи с двойката. Който ти е казал,че сам, без партньора, може да преодолееш проблема или те е лъгал или не компетентен. Редактирано Февруари 29, 2016 от д-р Тодор Първанов Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Март 13, 2016 Доклад Share Добавено Март 13, 2016 Точно така! С жена се е получило, с жена ще се преодолее! Как? Това, което се случва, е че в теб се е обусловила симпатикова, стресова реакция при сексуален акт. Не е до тестостерона, психично е. Да, бабините зъби, йохимбина могат да помогнат, но само в началото. Като цяло, нямаш нужда от тях - на 30 си, не на 60. Когато заедно с партньорката се видиш няколко пъти с психотерапевт, той ви насочва и с разговор и с хипнотерапия и по вскакъв начин, към премахване на фиксацията ти в акта и насочването на вниманието ти/ ви към взаимното доверие. Когато то се зароди, симпатикотоничната реакция, която сваля самолета, отпада (защото ерекцията е парасимпатиков процес) и всичко се нормализира. За целта е нужно да имаш приятелка, която да цениш и която да цени теб, разбира се! Вкратце - има път, при това ясен и сигурен. Свържи се с добър колега - в случая по-добре мъж! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts