Елена Ж Добавено Февруари 11, 2016 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2016 (edited) Здравейте от малка имам страх главно от това да не умра.Лекувам се с хомеопатия от 2 години.. Преди да започна с хонеппатия постоянно получавах ПА. И сега след 2 години затишие от месец на насам почти всеки ден ми се случва. Имам чувството ,че сърцето ми бие ужасно силно,цялото ми тяло все едно омеква,все едно имам буца в гърлото и корема,и се чувствам ужасно зле. До преди седмица ПА бяха ужасно силни просто ме изтощаваха,сега са съвсем леки и на моменти предимно вечер.В даден момент имам чувството,че не съм на себе си,все едно съм извън себе си и се виждам от страни.Не взимам никакви медикаменти,освен цветните есенции на д-р Бах. Моля ви дайте ми съвет как сама да се преборя с този мой страх,тъй като в момента нямам възможност да ходя при психолог.Благодаря Ви предварително Редактирано Февруари 11, 2016 от Елена Ж Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лина Коцева Добавено Февруари 14, 2016 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2016 Здравей Елена, Всичко, което описваш са обичайните симптоми на стрес, а не на някакво заболяване, което трябва да лекуваш. Докато чакаш отговор съм сигурна, че си прочела повечето от темите във форума, свързани с оплаквания също като твоите и съветите на психолозите. Най-вероятно си разбрала, че ако не започнеш работа с психолог времето, за което би могла да се справиш с това състояние се увеличава многократно. Промяна в отношението ти към смъртта, промяна в мисленето и поведението ти като цяло са неща, през които няма как да не преминеш, преодолявайки страховете си. А може би има и други неща върху които трябва да работиш...Трудно и излишно продължително е да минаваш през това без учител (психолог/психотерапевт). Ако все пак избереш да продължиш сама- изчети всички съвети и техники, дадени от специалистите във форума (а те са много) и си направи план за действие. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Февруари 15, 2016 Доклад Share Добавено Февруари 15, 2016 Здравей, ще е подходящо да споделиш още малко информация относно това работиш ли и ако да - удовлетворява ли те, семейна ли си, темпото на ежедневието ти, възраст... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Март 13, 2016 Доклад Share Добавено Март 13, 2016 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts