Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Константин

Recommended Posts

Проблемът ми има много корени и съм загубил началото,незнам от къде да почна от ранна възраст съм бил различният,недоразбраният и  объркан... Майка ми ме е оставила 3годишен в дом за сираци и определени моменти от изживяните там 5месеца ме побъркват всеки път когато се сетя как жената която ме е родила и човека който наричам свой баща са ме пратили в ада от малък... От както се помня нямам стабилно детство,обучение,семейство и акъла ми е някъде на съвсем друго място незнам какво се случва с мен,миналата година бях редовен ученик,тренирах и помагах баща си с работата а това какво ми е в главата и че няма на кой да споделя е отделен въпрос, с него не сме си особено близки ,няма никаква мотивация,бях започнал да работя това лято и свалих 4кг от 56... Бях сигурен в себе си че като започна училището пак ще се стегна, но не се получава... Изпитвам 6от8те симптома на депресията,посягал съм на живота си не веднъж и съм се опиянявал с психотропни вещества мислейки че ще успея да блокирам мозъкът си мислейки го за машина , мислите ми са свързани с момиче в момента не искам  я губя но осъзнавам че не съм човекът за нея а тя вече 3ти път за 2седмици ми показва че знача нещи за нея докато  аз съм отчаян постоянно.. Тя е човекът който истински искам да е до мен но трябва да ми се помогне по някакъв начин...тъй като ако продължим с нея ще види чв сутрин не съм това което съм по телефона проблем със сдържане  на нервите в рядки случай излизам на разходка за да се успокоя ... Незнам какво друго да опиша за себе си

Линк към коментар

Здравей, от описаното до тук става ясно, че имаш  огромна нужда от психологична подкрепа. Ако не си споделял това което чувстваш и мислиш с родителите си, направи го. Ако не могат да са ти съпричастни, то могат да ти съдействат за психологична помощ. Неуверен, обиден, гневен млад човек си. Проблем със самочувствието и склонност към автоагресия. Не знам дали си толкова депресиран, колкото гневен, но определено имаш нужда да разбереш и да се справиш с тази тежест.

Линк към коментар