Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Всичко се повтаря

Recommended Posts

Преди 9 години преживях тежка раздяла. Много дълго време ми трябваше да се съвзема, дори трябваше да сменя средата си изцяло, за да успея да изплувам. През това време нямах мъж до себе си, толкова ме беше страх, че сърцето ми е разбито, че ме поглеждах никой, само мечтаех. Допреди 3 години, когато се появи един човек. Нямахме сериозна връзка, само физическа, но беше достатъчно, за да успея да изляза от дупката. До преди 1 година тогава всичко пак тръгна надолу, пак претърпях раздяла, пак се разделих с приятели, пак ми е разбито сърцето. Питам докога? Каква е поуката, кога ще изплувам?

Линк към коментар

Здравей, sia,

направи ми впечатление, че си във форума отдавна - почти 10 години. В това време дали намери подходящите за теб послания в беседите на Учителя, в постовете на колегите психолози и терапевти, в споделеното от стотиците, разказали личните си истории? Ако си намерила - би ли конкретизирала въпросът си (може би не чак толкова лаконично, колкото си го поставила)? А пък ако не си - дали не си заслужава да се запознаеш с трите потока информация, които вървят във форума?

Линк към коментар