flashdance Добавено Януари 23, 2016 Доклад Share Добавено Януари 23, 2016 Здравейте, Бих искала да ми препоръчате добър психолог или психотерапефт за депресия в София. Става въпрос за майка ми, която е на 52 години. От приблизително 6 месеца се раздели с баща ми и става все по зле. Страда от безсъние - буди се в 3 часа през ноща и повече не може да заспи. По време на разговор в един момент е раздразнителна и нападателна и в следващия започва да плаче. Няма желание да прави нищо,само гледа в една точка или в телевизора, да излиза с никой, постоянно казва колко много работа има и как я съсипва , но в същото време върши неща който никой не я е карал. Всяко една тема я прави черногледа, единственото което и се върти в главата как няма пари, как е сама, но не прави нищо и не чува какво и се говори. Дори една настинка я кара да не говори с никой с дни и да плаче. Когато я изведа примерно на ресторант или на вън, вече иска да се прибере и да си легне. Моля за съвет как да подходя. Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Януари 23, 2016 Доклад Share Добавено Януари 23, 2016 Вие питате, не тя. Майка ви изявява ли лична мотивация за работа с психотерапевт? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts