lorans Добавено Януари 14, 2016 Доклад Share Добавено Януари 14, 2016 Здравейте,на 23 години съм и преди броени дни напипах бучка в едната си гърда.Още на другия ден отидох на мамолог.Установи се,че имам мастопатия,кааза ми след месец и половина да отида на преглед,за да видим какви са размери-дали намалява или се увеличава. На прегледа беше около 5 6 мм. Лекарят ми изписа прогестогел,с който да се мажа всяка вечер. Много ме е страх да не е нещо сериозно. Дори мислех да отида при друг специалист,за да проверя и неговото мнение.Моля за някакъв съвет от потърпевши или запознати с това състояние на гърдата. Нормално ли е в моята възраст,има ли опасности,от какво трябва да се пазя,има ли билки,които мога да пия за по-добър ефект? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Януари 15, 2016 Доклад Share Добавено Януари 15, 2016 (edited) всяка жена ,до колкото знам , получава подобни бучки . сама виждаш . Живота ни е поредица от събития .За да реагира адекватно , човек трябва да не се смущава .Да бъде стабилен в чувствата си .Само тогава може да разгледа обективно ситуацията и направи най доброто за случая . Разглеждайки другите ти постове . си мисля , че имаш нужда от промяна в ценностната си система . Най ценното е как гледаме на живота .Помисли за смисъла на човешкия живот .Колко стари хора си виждала , които изглеждат , красиви; жизнени; здрави .? Какво да правим , когато това е нормално развитие ? Двата крайни избора са , да се откажем от живота , или да живеем за момента . Не поглеждайки към , несигурното бъдеще .Това което виждам е , че всички избират второто . Много , за съжаление гледат и в обратна посока , търсят лошото и се терзаят .Това раздвоение ги изтощава и разболява . Редактирано Януари 15, 2016 от АлександърТ.А. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts