Person@ Добавено Януари 5, 2016 Доклад Share Добавено Януари 5, 2016 (edited) Здравейте, Бихте ли ми препоръчали добър терапевт в Бургас - някой, при когото сте ходили или имате поглед върху работата му и заслужава доверие. Благодаря ви предварително! В Интернет намирам и много терапевти, които предлагат консултация онлайн. Мислите ли, че би могло да е ефективно и има ли някой, който да ми препоръчате също. Основният ми проблем е със социалните контакти, не успявам да създам такива и постепенно се превръщам в аутсайдер. Също така съм много тревожна и мнителна, непрекъснато се анализирам, анализирам и хората около мен, не мога да се освободя и да общувам нормално, без да се гледам отстрани и да си давам оценки. Ужасно ми тежи това. Майка съм и на малко дете и се притеснявам какъв пример му давам и каква нагласа към другите му създавам. По принцип, откакто се помня живея така, но в последните години ми е все по-нетърпимо и непосилно. Редактирано Януари 5, 2016 от Person@ добавяне Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Януари 5, 2016 Доклад Share Добавено Януари 5, 2016 Александра Найденова, Димитър Арнаудов... Алекс работи по-меко - приказки, сънища, анализ. Димитър е по-директен... Виж сайтовете им, почувствай ги и ако им се обадиш, поздрави ги от мен! През нета консултирането е много по-слаб вариант от живите сесии. Успехи! Person@ 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Person@ Добавено Януари 5, 2016 Автор Доклад Share Добавено Януари 5, 2016 Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts