Итое Добавено Септември 16, 2011 Доклад Share Добавено Септември 16, 2011 При Стрелеца има една много важна особеност.За да е хармонична личност трябва еднакво добре да развивие и физиката и ума си.При превес на едното страда другото. Абсолютно съм съгласна... знам го от личен опит!!! Затова наравно с книгите, отделям време и за доджото Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
hanize Добавено Ноември 8, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2011 Реакций при целене със солети (вдъхновено от даскало) : Oвен - "Ти Мене ли ще ме целиш бе :@:@!! " Телец - " Цели ме колкото си искаш, пари няма да ти дам за да се махнеш" Близнаци - "Ааа откъде си ги взе тия солети? Вкусни ли са?" Рак - " Моля те, спри много ми е гадно ....... " Лъв - " Аз няма да ти падна на нивото.. ама ако не престанеш ще викна Боби да те набие" Стрелец - " Яяя супер якото , много обичам да се замеряме с неща" идей за останалите? : ) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts