Dimitrova Добавено Декември 7, 2015 Доклад Share Добавено Декември 7, 2015 Imah neangajirashta vryzka okolo 1 godina. Imashe si i hubavite i loshite momenti. Bqhme v blizki priqtelki otnosheniq, do kato az ne se vliubih v nego tolkova silno. Postavqh samo nego na pyrvo mqsto, vsichko davah za nego. Prikrivah chustvata si ot strah da ne go zagubq, zashtoto toi beshe ot myjete, koito imat strah ot obvyrzvane. V prodaljenie na meseci se izmychvah. Toi beshe vlqzal tolkova pod kojata mi che ne spirah da mislq za nego dori i za sekunda. Imashe period ot 1 2 meseca v koito ne se vijdahme. A az neiskah da se natrapvam i da pravq pyrvata krachka da go tyrsq... a povqrvaite mi iskah go poveche ot vsichko...vseki pyt si kazvah krai, no dori nai-malkata nadejda me vryshtashe kam nego.. dokato ne doide v momenta v koito osyznah, che toi naistina nqma nishto kym vsichko beshe prosto seksualno. Prosto kolkoto i da go obicham s cqloto si syrce.. trqbva da se otkaja. Chustvata mi sa silni, mnogo mi e trudno. Namiram se na dynoto, nqmam sili. Molq vi pomognete mi da go zabravq po nai-bezbolezneniq nachin. Dostatachno se izmychih... obicham go poveche ot jivota si, a osyznavam che toi nevijda jenata za sebe si v men. Bqh tolkova predana i vqrna vypreki che ne bqh obvyrzana seriozno s nego. Prosto iskam da spre da boli i da sym shtastliva.. tolkova mnogo li iskam? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Декември 10, 2015 Доклад Share Добавено Декември 10, 2015 Моля, пишете на кирилица. Този пост е нечетим. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Декември 10, 2015 Доклад Share Добавено Декември 10, 2015 Подкрепям - българи сме и ни има на тази земя засега, със своя си азбука, четмо и писмо. Нека се уважаваме! Видях писаното, но не го прочетох, поради шльоковицата... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts