Yo Добавено Ноември 6, 2015 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2015 Здравейте,за първи път пиша тук и моля за вашата помощ.Незнам дали съм избрала правилната тема,но незнам какво да правя вече. .. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Yo Добавено Ноември 7, 2015 Автор Доклад Share Добавено Ноември 7, 2015 Т.к. първите ми 2 изречения не прозвучаха много смислено,идеята ми беше да попитам дали мога тук да изложа проблема си и евентуално до получа съвет. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ивета Добавено Ноември 9, 2015 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2015 Ами ти не си и загатнала за проблема си ! Как да ти се отговори ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Yo Добавено Ноември 9, 2015 Автор Доклад Share Добавено Ноември 9, 2015 Проблемът е ,че вече година се лутам дали имам здравословен проблем или тревожност.Обиколила съм сумати лекари-всички казват здрава си.Тръгнах на психотерапия,пих успокоителни но продължавам да се чувствам зле всеки ден. Най-малкото неразположение и болка ме ужасяват и започвам да търся диагнози,да ходя по лекари...Изход няма...Непрестанно живея в безпокойство,в страх ..Продължавам да ходя на психотерапивт,но нищо... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
нико89 Добавено Ноември 9, 2015 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2015 И аз имам подобен проблем,но се лекувам с хомеопатия и всичко беше ок до преди две седмици пак започна страха придружен с изтръпване на главата и крайниците . Днес взех cenchris 10 m и се надявам да подейства по скоро. Ако има някой с опит ще бъда много благодарна да ми обясни кога започва да действа лекарството. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Ноември 9, 2015 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2015 преди 3 часа, Yo каза: Проблемът е ,че вече година се лутам дали имам здравословен проблем или тревожност.Обиколила съм сумати лекари-всички казват здрава си.Тръгнах на психотерапия,пих успокоителни но продължавам да се чувствам зле всеки ден. Най-малкото неразположение и болка ме ужасяват и започвам да търся диагнози,да ходя по лекари...Изход няма...Непрестанно живея в безпокойство,в страх ..Продължавам да ходя на психотерапивт,но нищо... Когато се премине през всички медицински прегледи и няма физиологичен проблем, ясно е, че проблемът е психологичен. Тревожност, стрес, събитие са най - често срещаните причини да се отключи подобно състояние. Необходимо ти е да работиш с психолог, терапевт, който работи с тревожни разстройства и знае как да те насочи, за бързо и успешно преминаване през състоянието. Нито хапчета, нито каквото и да е "нещо" от вън не може да ти помогне, тъй като това е вътрешен процес. Случил се е поради определени емоционални състояния и мисловни модели, те трябва да претърпят промяна, за да има промяна и цялостното ти състояние. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Yo Добавено Ноември 10, 2015 Автор Доклад Share Добавено Ноември 10, 2015 Бихте ли ми препоръчали специалист в Варна,защото не се издържа вече...От снощи съм с постоянни прескачания на сърцето и много се притеснявам...Днес сърце,утре нещо др.....Трябва да взема мерки,защото живота ми стана кошмар...Благодаря Ви за съветите Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Ноември 10, 2015 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2015 Привет, - Диляна Колева е от Варна. При положение, че при досегашния си терапевт няма и грам напредък, разумно е да се преориентираш - това е ОК - понякога човек не "уцелва" от раз неговия терапевт. Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Yo Добавено Ноември 10, 2015 Автор Доклад Share Добавено Ноември 10, 2015 А може ли някакви координати за връзка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ивета Добавено Ноември 11, 2015 Доклад Share Добавено Ноември 11, 2015 Диляна Колева ти е отговорила по-нагоре в поста . Направи връзка с нея тук, пиши й на лични . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts