Silver Добавено Ноември 4, 2015 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2015 Въпросът ми е към по компетентните.Каква е разликата от нидра и силва и в двата метода те вкарват в едно и също състояние.Чел съм повечето книги на Силва и след това след прочитането на книгата на Сарасвати ми се стори че чета за почти едно и също нещо.Благодаря предварително ако успеете да ми отговорите Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Ноември 5, 2015 Доклад Share Добавено Ноември 5, 2015 не знам,, че съм специалист . Това не са единствените методи спомагащи ни да се задържим в това състояние .Човек и без да желае (нарочно) , преминава 2 пъти дневно през него . При заспиване и при събуждане .Чете се само за да се ориентира в света .Основно е правенето .И двата метода са чудесни .Опиташ ли нещо .Едва тогава можеш да имаш мнение .Така че опитвай Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts