Aleb Добавено Октомври 16, 2015 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2015 Какво се случи след тежката криза на ОКРЗдравейте на всички! Ще се опитам да ви разкажа как прекарах това лято. Точно на 11 юли ми беше най-силната фаза. Малко след това започнах да пиша и тук. Изтормозих бая хора с питания и излияния. Имам тема тук, в която можете да видите как беше...Пия сутрин по един деанксит и почнах пак 5 - HTP. Вече разпознавам натрапливостите и се оставям в техните ръце, в момента, в който ме връхлетят. Най-лесно отпаднаха мислите, че ще нараня някого. Не го искам - няма да се случи. Сексуално унижаващите се появяват - факт. Но си казвам - Ей, сега ще отмине. Просто си представям как след 5 минути ще съм някъде другаде.Ходя на терапия, но най-вече сама търся отговорите.Минах през всякакви метаморфози и кризи. До преди отключването не бях религиозен човек, страхът ме върна към Бог или поне до убеждението, че не съм сама. После си внуших, че ми е направил магия. Умирах от срам. Реших, че каквото и да ми е направено отвън го приемам и ще живея. Явно ми беше трудно да приема самото състояние.Сега проблемите ми се видоизмениха. Повече тъга има и чувство на безнадежност. Но такова осъзнато. Не изпитвам удоволствие или мн трудно. Доста съм раздразнителна. Един приятел ме заведе при психиатърка с 35 годишен опит. След като й разказах всичко, тя ми каза, че имам депресия и без лекарства няма да ми мине. Понеже сега съм мн лабилна, приех лечението и даже си купих лекарствата. Но в последствие се отказах да ги пия.Като помисля за бъдещето не го виждам, както преди обнадеждаващо. Но все пак не ми се ще да се зашеметявам с хапчета, надебелявам и пристрастявам.Смятам, че не ми стиска да умра, да си посегна. Живее ми се, но не така. От друга страна си казвам, че трябва да свикна. Че ще има остатъци. от цялото това нещо.Имам и проблеми с храната. Развих някаква фобия към месо. Трудно го ям. Друг странен процес е самото хранене - представям си как храната преминава през тялото ми детайлно и това ме кара да се чувствам зле. Все едно е безсмислено. Но си ям. Не се отказвам.Остана още един страх, който не му открих ключ -- че това не съм аз, чувството, че не съм аз. И като си го помисля ме заклещва страхът.Станала съм мн лесно внушаема. Например чета статия за кои храни причиняват рак и почвам да ги избягвам, Но виж да ми стане лошо не ме е страх. Казвам си, нищо реално не може да ти стане или най-малкото не вечно.Хубавите неща - намерих си втора работа, записах йога.Поздрави на всички, Подобрението ще дойде по един или друг начин.Вярвайте. Даже искаме с други хора да си направим сдружение! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Октомври 16, 2015 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2015 Сега проблемите ми се видоизмениха.Споменаваш, че правиш психотерапия, макар да не звучи някаква определена удовлетвореност от процеса, нали? - все пак, щом има промяна и се изменят нещата, значи има раздвижване, което е добре. Въпросът е, че това видоизменение не трябва да спира - видоизмененията следва да са норма, докато не пристигнеш до тези, които те удовлетворяват.Даже искаме с други хора да си направим сдружение!Най-много дружно да се дообъркате. Опита показва, че в подобен род групи се развива единствено умението за оплакване до незавидни висоти. Ако намериш работа за професионален оплаквач, може, иначе за какво ти е? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts