д-р Тодор Първанов Добавено Октомври 16, 2015 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2015 И милион пъти да ти кажа, че няма да полудееш съмнението ти ще остане.За това спирам да отговарям на въпроси в този смисъл. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Esen_ Добавено Октомври 16, 2015 Автор Доклад Share Добавено Октомври 16, 2015 (edited) Последен въпрос... някой от вас правили консултации онлайн ... бих искала да се свържа или поне да ми препоръчате .. наистина ми е много трудно да намеря психолог ... Редактирано Октомври 16, 2015 от Esen_ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Esen_ Добавено Октомври 20, 2015 Автор Доклад Share Добавено Октомври 20, 2015 отново ще пиша защото имам чувството че трябва да ме вземат в лудница и се надявам да ме успокоите защото просто не издържам ... От два три дни вече не спирам да си мисля как всичко е много черно много гадно как сигурно съм луда и може да извърша нещо лошо че щом аз имам ОКР няма как да развия шизофрения и почвам да си мисля ми другите които са добре психически те защо не се питат защо са луди или са луди и не знаят ами ако те изведнъж полудеят но не развият ОКР а направо шизофрения .... много ви моля наистина откачам какво ми е това натрапливости ли са или аз ще съм някое изключение и ще превъртя окончателно ... а преди дни четох че шизофрениците убивали от страх и от огава не мога да спра да мисля и как аз ще убия от страх като си мисля че еди си кой може да е луд и да ми навреди ... като си чета поста определено мясам на луда Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Октомври 20, 2015 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2015 Върни се и прочети постовете в тази тема. Там са ти дадени всички отговори. Започни терапия, не разбирам защо продължаваш да се самонаказваш като избираш да стоиш в това състояние. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Esen_ Добавено Октомври 20, 2015 Автор Доклад Share Добавено Октомври 20, 2015 не мога да намеря кадърен психолог в нашия град затова ако вие или някой който се занимава онлайн нека ми пише ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts