Tujen Добавено Октомври 7, 2015 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2015 Здравейте нов съм във форума. Моля за съвет специалистите тук.На 23 години съм .ОТ известно време в живота ми се появиха гадни и лоши мисли. Мисли ,които обвзеха живота ми. Непрелични мисли към близките ми ,към колеги на работата ми. (да споделя,че не подкрепям гейовете ,не подкрепям хомосексуализма.)Мисли ,че съм Гей ,те се появиха изневиделица. Когато бях на 18 години с един мой приятел се шегувахме и на 2 февруари се целунахме по устата за шоуто ей така. Никога не се повтори естествено, Беше за шегата. И двамата ходихме с две момичета.И т.н. Но нз какво се случи с мен. Сега се вглеждам нарочно в момчета ,за да докажа едва ли не на себе си ,че не съм гей. Но мозъка ми се сеща за този момент с моят приятел и се питам дане би да не съм подозирал ? Да не съм гей и да не смея да си призная. Имам приятелка ,която обичам много. Но тези съмнения и мисли са в главата ми и са толкова силни ,че се съмнявам в себе си Мисли ,да умрат хората. Роднини ,близки ,познати и непознати. Изключително агресилни мисли .. КАзаха ми ,че имам тревожно разтройство., Помогнете ми ,Ще се радвам ако споделите мнение. Поздрави. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Октомври 7, 2015 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2015 Това са натрапливи мисли.По темата има много писано във форума/виж ОКР/.Мнението, което отстоявам аз е, че човек не може да се справи с тях сам.Нужна е помощ от психотерапевт. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts