katerina_84 Добавено Септември 16, 2015 Доклад Share Добавено Септември 16, 2015 (edited) Здравейте, смятах че съм преодоляла успешно ПА....Започнаха преди около 10 години, тогава не се говореше за тях, интернета беше кът и общо взето разбрах какво ми на втората-трета година. Тогава пари за психотерапевт нямах и започнах да чета всичко свързано с тях в нета. Много бавно и трудно започнах да овладявам атаките, като с течение на времето те се разреждаха и дори имаше периоди от повече от година без тях. Не бях получавала пристъп от повече от 2 години, въпреки това редовно чета по темата, като най-много ми въздействат статиите на Орлин Баев (за което му благодаря много). И така до вчера - първия учебен ден на моето детенце. Толкова бях горда и щастлива и как стана не знам - изведнъж сред всички тия хора изпитах някакъв ужас , че ще припадна, започна да ме стяга гърлото и до края на тържеството беше така. Прибрах се, бих си два шамара и се успокоих, че няма да допусна да се случи отново. Цял ден бях добре, но като отидох да си взема детето , в двора на училището получих пристъп отново. Редактирано Септември 17, 2015 от Орлин Баев Промяна на д-р в Орлин ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Септември 17, 2015 Доклад Share Добавено Септември 17, 2015 Учите се и това е чудесно! Единствено според мен е нужна малка промяна във фокуса, от "да нямам п.а.", в "готова съм да усвоя уроците по смелост, смисъл и мъдролюбие! Ако е нужно, нека идват хиляди пъти по-силни докато съм жива, приемам ги радушно и с доверие се уча от тях!" . Именно при такава дълбоко пропила се настройка на ума ви, п.а. не идват, тъй като вече сте истински смела, мъдра, сърцата и обичаща с онази Божествена Любов, от която винаги сте била част. Когато имате такава настройка, вместо страх от страха, вие го обиквате и сама си причинявате състояния, силно напомнящи паника, като обаче присъствате в тях със спокойно блаженство. Тази работа се върши на фона на личната ви психодинамика, характер и преобразуваща ги посока! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts