manyela_11 Добавено Септември 12, 2015 Доклад Share Добавено Септември 12, 2015 Здравейте,казвам се Мануела на 28 години съм!Накратко ще ви запозная с моята история,надявам се да ми препоръчате доктор,който може да ми помогне!Става въпрос за мъжът ми,на 32 години е,и от близо година насам не е същият човек!Започна се с "несъществуващи“ и преувеличени проблеми в работата,съгласих се да напусне след дълги месеци на убеждаване,сега е срещу мен ,аз съм винповна за всичко,обвинява мен и всички хора около него!Моля ви!Помогнете ми!Търпението ми се изчерпва ,Кой може да ни помогне? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Септември 14, 2015 Доклад Share Добавено Септември 14, 2015 Потърсете семеен психотерапевт. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
manyela_11 Добавено Септември 16, 2015 Автор Доклад Share Добавено Септември 16, 2015 Бихте ли ме насочили към някой добър психотерапевт,който ще предразположи съпругът ми,защото той все отлага срещата с доктор ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts