Jump to content
Порталът към съзнателен живот

какво ми е?:(((

Recommended Posts

Здравейте!Вече писах веднъж в форума,но след още едно неприятно събитие в живота ми нещата се усложниха....Ще ви кажа накратко,Минала съм пре натрапливостите с които се справих или поне не обръщам внимание вече.Беше ми поставена диагноза натраплива депресия.Пих есцитил 1г.и се почувствах добре.После забременях и го спрях.Известно време бях добре и пак се почна,но вече и с физиологични проблеми за бонус......Вие ми се свят,треперя,вцепенявам се в компания-затрудняват ми се движенията и рефлексите,сякаш не мога да си местя погледа като преди,усещам някакво схващане в устата докато говоря,нетърпелива съм,разсеяна,не мога да се организирам добре като преди и умирам от страх,че съм болна от шиззофрения,че съм луда и не мога да го прикривам!!!Нямам ентусиазъм като преди,понякога говоря на сила и бързам защото просто не ми се говори.С две думи чувствам се много изтощена.От друга страна и мъжа ми много се промени-все му е лошо,вие му се свят,промени му се държанието,маниерите и има някаква продължителна хрема.Веднъж ми каза че чувства че сякаш нещо му става на мозъка(на работа е подложен на стрес) и почнах да си мисля че и той се разболява от шизофрения и че ще ни вземат децата и т.н....Той си е с пълно съзнание,работи и върши всичко нормално,но е много различен и започна често да забравя.Кажете ми моля ви,какво е това???Ще полудеем ли?Какво ни се случва?Чакам с нетърпение отговора ви!

Редактирано от Слънце 23
допълване
Линк към коментар

Бързах да пиша,докато съм сама и забравих някои важни неща.Ходих на невролог заради стрелкащо главоболие и ми изписаха стрезам 2x1 и ремирта 30мг. половинка преди сън.Освен,че през нощта не се събуждам,друга промяна не чувствам.Пия ги около 2 седммици.Четох за ремирта че се изписва на шизофреници....:0  На 32г.сме с мъжа ми.Малко се срамувам,но ще питам-Минахме ли периода за шизофрения?Това ми е най-големия страх!И още нещо.Понякога като общувам с хора,се чувствам сякаш очите ми се ококорват и не мога да си контролирам погледа.Като говоря, сякаш ще ми потекат лиги.Често чувствам и напрежение в главата.Не знам внушавам ли си,но много много ми пречат тези неща при общуване.Никой не ми е казвал,че съм различна,странна или променена.Много се притеснявам и за мъжа ми.Променен е....Та пиша ви за да ви попитам:Полудяваме ли?Тази промяна в мъжа ми на лошо ли е?В смисъл разболява ли се от някакво психично заболяване?

Линк към коментар

Моля, копирайте мненията в първата си тема - няма нужда от разводняване в 2281873636 теми! 

Линк към коментар