Донка Добавено Август 29, 2015 Доклад Share Добавено Август 29, 2015 За ценните качества на тази суперхрана няма нужда да се говори. Проблемът е, че главите чесън смущават доста хора със силното си лютене и миризма, а след топлинна обработка губят ценните си качества. Зеленият чесън е идеален в това отношение, като е прекрасна добавка за всякакви салати и просто така сложен към ястията. Неговият сезон, обаче е твърде кратък, за съжаление. Тази година явно съм се презапасила с глави и когато това стана ясно, ми дожаля да ги изхвърля. В едно от сандъчетата с лимец за трева набоцках по краищата скилидки без особена надежда. Приятна изненада, обаче - не мина доста време и поникнаха съвсем прилични стръкове. Тогава отредих едно цяло сандъче на тях и вече съм събрала 3-4 реколти през цялото лято. Изскубвам ги докато са още крехки и на тяхно място набождам други - съвсем нагъсто. Опитайте и вие! АлександърТ.А. и Кон Круз 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.