petyamitkova Добавено Август 28, 2015 Доклад Share Добавено Август 28, 2015 Здравейте. Обръщам се към вас с надежда да изкажете мнение и да ми помогнете. На 21 години съм и от около месец имам проблем с пулса. Сутрин още след събуждане се ускорява, после по някое време спада (понякога до 50) и после пак се ускорява и така цял ден. Вечер в повечето случаи спя спокойно, само 3-4 пъти съм се събуждала от ускорения пулс. За уточнение имала съм много проблеми на "нервна почва" и успях да се преборя с тях. Бях с главоболие 2-3 месеца, задух 5-6 месеца, стомашни болки доста време. Аз съм си и хипохондрик и представете си вече колко неща съм изчела за сърцето. И най-важното ходих на кардиолог, който ми каза, че сърцето ми е здраво, но уви не се успокоих и проблема продължава. Моля, подкрепете ме, дайте ми съвет, възможно ли е да е на нервна почва и да търся ли отново лекарска помощ. Вече съм отчаяна и все мисля, че ще се случи най-лошото. Бях излязла от този ад, но пак потънах и то още по-дълбоко. Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Август 29, 2015 Доклад Share Добавено Август 29, 2015 ,,За уточнение имала съм много проблеми на "нервна почва" и успях да се преборя с тях. Бях с главоболие 2-3 месеца, задух 5-6 месеца, стомашни болки доста време.,,Когато се ,,пребориш,, и с пулса, ще дойде друг.Всичко, което описваш е едно цяло и ти не си го ,,преборила,,, в теб е и те ,,яде,,.,,Аз съм си и хипохондрик,,Това е проблема и ако не го решиш, ще сменяваш още много диагнози.Потърси помощ в тази насока. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts