Райнааа Добавено Август 27, 2015 Доклад Share Добавено Август 27, 2015 Здравейте,отскоро в къщи мама е със сенилен психоорганичен синдром.Сестра ми не иска да участва в обгрижването й.Сестра ми работи без трудов договор вече 20 години и когато й казвам,че трябва да си оправи живота,да живее като другите хора,т.е. с трудов договор,със съответните права и задължения,тя изпада в паника.При консултация с психиатър,когато му казах за всичко това,той ме попита сестра ми да не би да е психично болна и тя.Има ли такава вероятност? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Август 27, 2015 Доклад Share Добавено Август 27, 2015 Не мисля. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Райнааа Добавено Август 28, 2015 Автор Доклад Share Добавено Август 28, 2015 Не мисля. Не съм ходила на консултация специално със сестра ми,а за майка ми.Психиатърът ме попита как се грижим с майка двете със сестра ми и аз й отговорих,че тя не участва в грижата и защо.Тогава психиатърът ме попита ненадейно да не би сестра ми да е психично болна,след като така си урежда нейния живот.Учудвам се,че ми зададе този въпрос.Отговорих му,че нямам данни за това.По-скоро е "бягане от отговорност". Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts