bybka__ Добавено Август 24, 2015 Доклад Share Добавено Август 24, 2015 Здравейте.Казвам се Стефани ,на 20 години съм и в момента живея в Германия , ще бъда студентка тази година. Преди 2 месеца ми се появи един проблем ,кайто се появи в следствие на пушене на марихуана.Пуших марихуана в продължение на 4 5 месеца по 2 3 пъти на ден.След което се случи всичко една вечер получих изтръпване на главата ,спрях да чувам ,чувствах всичко всякаш не е истинско , виждах всичко забавено, припадала съм 4 пъти за секунди и пак съм идвала на себе си.След тази вечер мислех, че всичко ще отмине но на другия ден отново се повтори това усещах много силно изтръпване на главата ,бях в болницата , отново припаднах и така една седмица , при което се подобрих за тази 1 седмица. След това всичко се оправи около 4 5 дена,но една сутрин се събудих и си мислех че полудявам много силно чувство за полудяване ,с времето овладях това чувство ,но се появи за нереалност и постоянно имам мисли ,че съм луда , виждам се в огледалото луда всякаш не виждам себе си,чувствам близките си отдалечени ,всякаш не са те ,всякаш не съм аз.Чувствам се ужасно уплашена и ме е страх ,че наистина ще полудея и никой не ме разбира.Моля ви помогнени ми ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Август 25, 2015 Доклад Share Добавено Август 25, 2015 (edited) Здравей, Стефани и добре дошла в Портала! Бих искал да ти покажа няколко теми, в които се дискутира проблем, подобен на твоя. Преди това обаче ще го кажа специално за теб - няма да полудееш! За разбирането - специалистите те разбираме, но не само ние - половината свят, живеещ с някаква степен на уплах като теб, който е малко повече, отколкото е обичайно, също те разбират. Страх те е. Но страха затова е страшен, за да плаши - това му е работата. Прегледай темите и ако има нещо, което те интересува допълнително - постави го тук като въпрос.Тема 1Тема 2Тема 3Има и още - можеш да ги намериш с търсачката най-горе вдясно. Поздрави! Редактирано Август 25, 2015 от Кермит Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts