veronika228 Добавено Август 22, 2015 Доклад Share Добавено Август 22, 2015 (edited) Zdraveite,kazvam se Veronika na 19 godini sum i ot izvestno vreme imam problemi s hraneneto.Chuvstvam glad,a sled kato pogulna dori i malko kolichestvo hrana se chuvstvam sita za celiq den.Ima sluchai v koito sled hranene imam nujda da vurna vsichko pogulnato.Simptomite sa:bolki v stomaha,gadene,nikakuv apetit i strah ot rqzkoto otslabvane koeto s vseki izminal den se uvelichava.Molq ako nqkoi ima podobni simptomi i znae prichinata za tqh da gi spodeli ako ne e problem.Blagodarq!Здравейте,казвам се Вероника на 19 години съм и от известно време имам проблеми с храненето.Чувствам глад,а след като погълна дори и малко количество храна се чувствам сита за целия ден.Има случаи в които след хранене имам нужда да върна всичко погълнато.Симптомите са:болки в стомаха,гадене,никакъв апетит и страх от рязкото отслабване което с всеки изминал ден се увеличава.Моля ако някои има подобни симптоми и знае причината за тях да ги сподели ако не е проблем.Благодаря! Модераторска бележка: Моля пишете на кирилица или ползвайте пощенските кирилизатори. Редактирано Август 22, 2015 от Донка nedoizkazvane Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 23, 2015 Доклад Share Добавено Август 23, 2015 Здравей Вероника и добре дошла в нашия форум. 1. Консултирала ли си проблема с личен лекар и специалист гастроентеролог? 2. Може ли тези състояния да са свързанио с някакви стресови за теб преживявания, напрежение, страх, свръхусилие или негативни очаквания? 19 години е тежка възраст във всяко отношение. Приблизително на твоята възраст и аз имах почти същите симптоми - диагнозата беше стеноза на пилора и от далечината на времето си преценям, че моят проблем е изцяло на емоционална основа. Тогава ме успокояваха таблетките мента-глог-валериан ( и сега също), но най-важна е емоционалната стабилност и равновесие, които не е толкова лесно да се постигнат на твоята възраст по обективни причини. Все пак познавам млади хора, които специално са работили и са постигнали забележителни резултати! Все пак моят съвет е непременно да поискаш направление за гастроентеролог, който ще назначи изследване и така ще се изясни проблемът ти. Да се чудиш какво ли е и да се страхуваш от какво ли не е най-лошото решение в твоя случай. Каквото и да е, има решение Успех! veronika228 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veronika228 Добавено Август 25, 2015 Автор Доклад Share Добавено Август 25, 2015 Blagodarq ti mnogo.Ne sum sigurna,no i az mislq che e na psihicheska osnova.Pri purva vuzmojnost shte posetq lichnata si lekarka.Oshte vednuj blagodarq! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts