shiloh Добавено Август 13, 2015 Доклад Share Добавено Август 13, 2015 (edited) От години не съм писала по форуми, така че се надявам да пиша на правилното място.Нека започна с това: На 21г. съм. За разлика от мои връснички запазих така да се каже девствеността си доста дълго време и не защото чакам да намеря принца и да е романтично с него, просто така се случи. В гимназията момчетата не ми обръщаха и внимание, докато не влязох в университета и от всякъде имаше интерес към мен. Главно сексуален. Имаше едно момче, което от година ме харесваше. По-голям е от мен с 4-5 години, но не го харесвах. В един момент имах чувството, че се натрупа огромен сексуален заряд и исках да го изхвърля от себе си. И реших с това момче, което ме харесваше.Направих го. Два пъти за една вечер. Не ми хареса. Беше ми някак скучно, отегчаващо. Може би, защото не бе с човек, който наистина харесвам. Иронията в цялото това нещо бе, че след първия път, аз започнах да имам страх от сексуалния акт и ще ви разкажа защо.Още на сутринта след "бурната" ми нощ, си писах с близка приятелка (по-голяма, девствена, учи медицина). Разказах и дори че бях изпила бутилка вино за да преглътна факта, че ще спя с това момче. Ужасно глупаво от моя страна, знам. Споделих и че заради виното ми е кофти още. В един момент тя почна да ми говори, че ами ако съм забременяла от него. Аз и казах че и двата пъти ползвахме презерватив. Дори подтиквана от нея се насилих и питах момчето дали е свършило. То каза и двата пъти не, приятелката ми не вярва. Стигна се до там че тя ми нанесе подобно на психическа рана. От това нещо дори миналия ефект вече на виното продължи и цял месец имах световъртежи и понякога гадене. Стигна се до хапчета за световъртеж. Толкова бях стресирана. Сънувах тестове за бременност - отрицателни. Майка ми бе сигурна, че няма нищо такова каквото говори приятелката ми, но все пак ми даде тест и той показа отрицателен. Успокоих се временно и тъкмо преди да ми дойде месечния цикъл отново се панирах. В следствие на този стрес ми закъсня и отидох и си купих нов тест. Показа пак отрицателен. Минали са почти 5 месеца от първия и последен сексуален акт, но все още имам наистина голям страх от сексуални контакти. Дори това лято на 3 пъти сънувам кошмари относно бременности, забравени презервативи и подобни. Страхът ми се изравнява в предпазването, последиците от предпазване. Не искам да вземам противозачатъчни, но пък не съм напълно сигурна в презервативите...Настина имам нужда от съвет, защото понякога това нещо ме побърква ужасно много. Редактирано Август 13, 2015 от shiloh Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иван Стаматов Добавено Август 14, 2015 Доклад Share Добавено Август 14, 2015 Не зная доколко съм аз подходящият човек да ти отговаря,но струваш ми се доста изнервена,паникьосана и във филма.филмирана. Съветът ми е да си доста по-спокойна и по-ларж. В света какви неща се случват,а теб от какво те е шубе... от някакво си забременяване. Няма да си първата,нито пък последната. А... ако имаш толкова много страхове,можеш да помислиш за спиралите(надявам се да знаеш за какво иде реч). Толкова от мен,надявам се да не съм те травмирал още повече. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
shiloh Добавено Август 19, 2015 Автор Доклад Share Добавено Август 19, 2015 Нищо лично, но предпочитам някой от специалистите тук да ми отговори. Инак да не бях писала в този форум. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Август 21, 2015 Доклад Share Добавено Август 21, 2015 Прегледай добре списъка си с "приятелки" преди да споделяш интимния си живот. Твоята приятелка те е "заразила" със собствените си страхове.Това което споделяш е често срещан проблем при момичета без опит и познания в сексуалната сфера. Страховете са както от бременност, така и от смъртоносни болести и зарази. Те са често фантазни и нереални имайки предвид, че са взети всички мерки.Неудовлетвореността от това което се е случило, липсата на взаимност и трайна връзка подсилват и поддържат страховете, които често отразяват емоции като вина, раздразнение, гняв.....Помисли има ли подобна емоция в теб свързана със случилото се. Освободи се от нея и продължи напред, като добавиш любов и споделеност в следващата си връзка. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts