Слънчева Добавено Август 3, 2015 Доклад Share Добавено Август 3, 2015 Мисъл за деня-3.08.2015г Някой ме пита: Учителю, защо правиш всичко сам? – Много просто. Трябва ми една свещ. Ставам, взимам свещта и започвам да работя. Изразходвам за това само една минута. Остане ли да разправям на този-онзи, де е свещта, как да я запали, ще изминат 5 – 10 минути. Като я запаля сам, ще икономисам време. Аз спазвам правилото: Когато мога сам да свърша една работа, не търся чужда помощ.Ще ви научи Молитвен наряд за всеки ден: Добрата МолитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото Братство...– формула Молитвен наряд за понеделник: Благославяй - №8 от "Духът Божий"Молитва на царствотоПсалом 143 Ани и Рассвет 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Август 4, 2015 Автор Доклад Share Добавено Август 4, 2015 Мисъл за деня-4.08.2015гСега аз ви проповядвам Божественото учение, което гласи: В проявената, изявена и осъществена Божия Любов, доброто никне, правдата расте, истината цъфти, мъдростта връзва, и любовта зрее. Запишете си това. Вие имате едно живо дърво с такива плодове, от които имате нужда. На това дърво всичко става.Ще ви научиМолитвен наряд за всеки ден: Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята молитваДа се прослави Бог... - формула Молитвен наряд за вторник:Ще се развеселя - песенПътят на живота - молитваПсалом 27 Рассвет и Ани 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Август 5, 2015 Автор Доклад Share Добавено Август 5, 2015 (edited) Мисъл за деня-5.08.2015гИ всички минават за знаещи. Всички говорят за Бога. Да говориш за Бога, това е най-важно за душата. ...А вие започвате: Такъв бил Бог, онакъв бил. Аз, който имам толкова знания, който изследвам нещата издълбоко, още не съм си задал въпроса, какво нещо е Бог. Този въпрос е вън от моя ум, вън от моето съзнание. И милиони години да минат, аз пак няма да си задам този въпрос. Който се е осмелил да си зададе въпроса, какво е Бог, скъпо е платил. Бог го хване леко, стисне го, и всичко с него се свършва.Добрата земяМолитвен наряд за всеки ден: Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото братство... – формула Молитвен наряд за сряда: Песен за светлия път - от "Песен на Ангелите"Молитва на братствотоПсалом 19Псалом 103 Редактирано Август 5, 2015 от Слънчева Розалина, Рассвет и Ани 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Август 6, 2015 Автор Доклад Share Добавено Август 6, 2015 Мисъл за деня-6.08.2015гЗапомнете важното: всеки от вас, за това, което обича – за своя възлюбен, за добро и зло, има една специална стаичка. И, като проектирате вашата мисъл навън, към невидимия свят, каквото е вътре във вас, такова ще бъде и вън. И обратно, по същия закон: каквото е вън от вас, такова ще бъде и вътре във вас.Добрата земяМолитвен наряд за всеки ден: Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята молитваДа се прослави Бог в Бялото Братство.... – формула Молитвен наряд за четвъртък: Той идеМолитва за плодовете на ДухаПсалом 112 Рассвет, Ани и Розалина 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Розалина Добавено Август 7, 2015 Доклад Share Добавено Август 7, 2015 (edited) Мисъл за деня -7.8.2015Ние не създаваме религия, но създаваме добра почва, дето добрите хора да растат и да се развиват като братя. Какви са хората, за нас е безразлично. Важно е да живеят като братя, по любов, и кой каквато дарба има, да я прояви.Добрата земяМолитвен наряд за всеки ден: Добрата МолитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото братство... – формула Молитвен наряд за петък: Фир-фюр-фен – песенМолитва на Триединния БогПсалом 44 Редактирано Август 7, 2015 от Розалина Слънчева, Рассвет и Ани 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Розалина Добавено Август 8, 2015 Доклад Share Добавено Август 8, 2015 (edited) Мисъл за деня - 8.8.2015Един от важните въпроси, който си задават днес всички хора, е следният: Защо не постигаме желанията си? Защо не успяваме? Отговорът е прост: не си избрал същественото. Имаш възможност да направиш избор между светлината на лампата и слънчевата светлина. Ако избереш светлината на лампата, не си умен. Ако избереш слънчевата светлина, ти си умен човек. На слънчевата светлина и топлина всичко расте и зрее, всичко се облагородява. На човешкото огнище само няколко души могат да се топлят.Защо не можахмеМолитвен наряд за всеки ден:Добрата МолитваПсалом 91Псалом 23Господнята молитваДа се прослави Бог в Бялото братство... – формула Молитвен наряд за събота:Бог е любов – песенМалката МолитваПсалом 25 Редактирано Август 8, 2015 от Розалина Рассвет 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Август 9, 2015 Автор Доклад Share Добавено Август 9, 2015 Мисъл за деня-9.08.2015гАз обръщам внимание и на най-малките работи. Като ми дойде гост, аз го черпя с чай. Нарязвам лимона, на мене поставям по-малко парче, а на госта по-голямо. Аз зная, че в големите неща е изкушението. Ръководя се от принципа: в малкото се крие благословението, и вие спазвайте този принцип.Защо не можахмеМолитвен наряд за всеки ден: Добрата молитваПсалом 91Псалом 23Господнята МолитваДа се прослави Бог в Бялото Братство... – формула Молитвен наряд за неделя: В начало бе Словото – песенДобрата МолитваПсалом 61 Рассвет 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts