Alexa Добавено Юли 30, 2015 Доклад Share Добавено Юли 30, 2015 Здравейте , от дълго време имам проблем ,за който не виждам смислено решение .Преживях раздяла след дългогодишна връзка , от тогава ми е много трудно да създам трайни отношения с друг мъж , дори не желая да ходя на срещи , не чувствам радост дори при мисълта да се видя с някое момче.От друга страна имам нужда от секс , но не мога да се отпусна с никого . Наскоро се появи човек ,който има желание да спи с мен , но мисля че е само това .Това ,което ме притеснява е че той не казва нищо за себе си , нито за живота си , не иска да излизаме , на пръв поглед изглежда като най- обикновена мутра , но се опитва да се представя за джентълмен . За пръв път от много време все пак се улавям ,че се замислям за този мъж , но ме притеснява това затъмнение , в което той ме държи . Бившият ми мъж вече има нова връзка , това много ме нарани и ме накара пак да преживявам раздялата ни , не усещам подкрепа от никъде .Ставам лесна за манипулация , все пак съм на 29 и имам нужда от мъж до себе си .След отказа ми да правим секс ,без да знам нищо за него ( за новият ми познат) ,той се разсърди и каза ,че сме си говорили достатъчно време и това ни правело близки.Това за мен е идиотско обяснение . Аз съм чувствителна и интелигентна ,имам нужда от емоционална връзка . Страшно ми е объркано всичко и най -вече ме притеснява това ,че не допускам никого до себе си ,а в същото време имам най - много нужда от това в момента.Пиша за съвет как да премахна тази невидима бариера и да спра да се сривам пред всяка евтина манипулация , която ме кара да се чувствам все по -сама . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юли 31, 2015 Доклад Share Добавено Юли 31, 2015 В период на преживяване на раздяла сте и това ви прави чувствителна. Някои жени се опитват да се справят чрез безразборен секс, но дали това е удачният избор. Не това искате вие обаче и то с право. Поведението на мъжа, за когото разказвате, говори че вероятно би искал само неангажиращ секс. А вие имате нужда от разбиране, топлота, обич, резонанс с душичката ви. Тогава и сексът е супер, нали?! По скромното ми мнение, добре е да изследвате моделите си на мислене и партньорско поведение, да извлечете мъдро опит от ситуацията си. Защото няма случайности, но учейки се, съграждаме зрелост и мъдрост, чрез които живеем далеч по-хармонично и привличаме качествени хора и обстоятелства в живота си! Alexa 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexa Добавено Юли 31, 2015 Автор Доклад Share Добавено Юли 31, 2015 Благодаря за отговора ,Орлине . Всичко ,което си написал е абсолютно вярно , имам нужда от разбиране ,за да премахна границите , тогава сексът наистина е вълшебен.Само се чудя как хората ,с които се срещам всеки ден не виждат това , което ти разбра от няколко изречения.Явно наистина привличам погрешните хора и със сигурност има нещо общо с моделите ми на мислене.Уморих се да слушам ,как трябва да се прави секс ,пък то любовта после идвала , пък и годините си вървяли , нямало време за чакане ,пробвай с този , после с онзи ,ти сама си го правиш - все такива "компетентни " мнения . Ще бъда доволна ако ми препоръчаш някаква литература по въпроса . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts