anonimen22 Добавено Юли 29, 2015 Доклад Share Добавено Юли 29, 2015 Здравейте много съм тъжен .Не изпитвам удоволствието и щастието което трябва. Имам прекрасни хора в живота си .Обичам приятелката си ,роднините си ,имам много интересна работа.Художник съм .Просто съм много тъжен.Искам да съм щастлив ,но не мога. Моля ви за съвет .Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Юли 29, 2015 Доклад Share Добавено Юли 29, 2015 Здравей, тъжни човече! Не изпитвам удоволствието и щастието което трябва.Би ли ни казал кое трябва? - колко, кога, в каква степен и най-важното, по чий критерии? Творец си, може би точно защото си тъжен си добър творец. Ще ти цитирам една мисъл, за съжаление не знам на кого е, но мисля, че ще облекчи поне малко терзанието ти по въпроса със щастието:"Щастието е твой враг! Отслабва силите ти. Поражда съмнения в ума ти и... изведнъж имаш какво да загубиш!" И помни - няма вечен мрак, утрото настъпва! При теб и без помощ отвън ще дойде светлото утро - творците имат особена връзка с Цялото, от което ние, въвлечените в рутинни дейности хора, сме се пооткъснали. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts