Juliano Добавено Юли 27, 2015 Доклад Share Добавено Юли 27, 2015 Здравейте,аз съм мъж на 35 години от град Перник,от няколко месеца се оплаквам от тревожност,безпричинен страх към някои наглед безобидни ситуации и натрапчиви мисли със които изпитвам трудност да се справя сам на този етап и които сякаш се появиха от нищото,спрях да се радвам на живота и губя мотивация да правя неща които иначе преди са ми носили радост,общуването със повечето хора започна да ме изнервя безпричинно,съня ми стана по кратък и неспокоен,вследствие на което през деня когата съм на работа се чувствам отпаднал и непълноценен,през цялото това време се чувствам напрегнат и дори и във моментите във които имам възможност да си почивам и релаксирам не ми се получава,всякаш се страхувам да се отпусна,чувствам се като една пренавита пружинка,колкото по се опитвам да бъда позитивен и да се справя със моментното си сътояние толкова по не ми се получава,ходих и на невролог които се опита да ме лекува със хапчета и антидепресанти,за 3 месеца по схема приемах Тритико, Атаракс, след това и Деанксит във комбинация със Ксанакс но уви не усетих никакво значимо подобрение и реших да спра да се тъпча със тях а да потърся помощ от квалифициран специалист психотерапевт,само че не знам към кого да се обърна и дали наистина това е по правилния избор,защото така не се чувствам добре , а аз определено искам да се справя със моя проблем и пак да се чувствам пълноценен човек и да се радвам отново на живота и хората около мен,поздрави. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юли 28, 2015 Доклад Share Добавено Юли 28, 2015 Здравейте, да, правилното решение е да започнете психотерапия. Наистина намирането на добър специалист е много относително.Проблемът е психологичен и е необходимо да се работи с методите на психотерапията. Тук в тези форуми има много, много, написано по темата, ако го прочетете, съм сигурно, че ще научите дори повече от някои колеги, които практикуват. Така че ....... пробвайте. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts