p4eli4ka7 Добавено Юли 18, 2015 Доклад Share Добавено Юли 18, 2015 Здравейте!За втори път в рамките на 2 седмици ми се случва нещо ,което ме плаши.Докато си спя и сънувам разни неща... умирам.Първият път сънувах ,че купувам нещо, и на касата плащам и в тоя момент главата ми пада рязко на плота и пълен мрак.Сякаш някой ми изключи кабела,и само мисълта си усещах как се бори с тая тъмнина и само мислех ,че съм умряла и искам да се върна и се събудих обляна в пот,парене в ушите и страх .Реших ,че е сън и мина и замина,но тази нощ се повтори.Не помня съня ,но пак ми изключи щепсела.И сега се панирах много,сякаш ми спира за миг сърцето и губя картина,но преди 6 месеца запознах да лекувам сърдечна невроза с есобел 20 и мисля,че е нов симптом на заболяването .Нормално ли е това? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Юли 19, 2015 Доклад Share Добавено Юли 19, 2015 Здравей,вземайки предвид факта, че страдаш от "сърдечна невроза" - да, нормално е. Всъщност, зад сърдечната невроза стои страх, а страха може да е от всичко и да изглежда по много начини. Тъй че притеснението ти, че има "нов симптом" е неоснователно - сърдечната невроза просто не е заболяване. Като такова то не може да има симптоми. Обикновен страх е тази случка, нищо повече.Впрочем има нещо полезно в случилото ти се - умирайки вече си разбрала, че смърт няма. Ако имаше - нямаше да я има и мисълта, осъзнаването, а оттам и страха. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts