anonimen22 Добавено Юли 6, 2015 Доклад Share Добавено Юли 6, 2015 Здравейте на 22 години съм .От около 2 години и половина живота ми се преобърна. Появиха се странни мисли . От скоро мисли ,че съм гей .Всяко момче до което се доближа ,че го харесвам и имам чувства. Мъчително е . Сцени как ги целувам .В Тийнейджърските си години съм правил тъпотии ,даже веднъж с един мой приятел на 2 февруари деня на Гейовете се целунахме за шоуто. Друго нещо което си спомням беше може като бях на 6 ,7годинки едно момче от блока ни ме караше да ходим в избата . Аз бях малък нищо не разбирах. Караше ме да си свалям гащите и да си докосваме пенисите. Помня го. Сега като се сетя ми се повръща но тогава не съм знаел. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е да съм такъв,или може би да ме е страх и затова да се появяват тези мисли. Но като пораснах всичко си беше ок . Имах си гаджета. Много момичета много секс нормално за 19-20 годишен младеж. Но преди 2 години започнаха гадни мисли. Харесвам тоя ,страх да не го целуна и пододни неща. Опитвам се да не мисля за тях но ми е трудно пак се връщат тези мисли. Постоянно се взирам в хората в мъже и жени в пенисите им ,в гърдите на жените и задните части. Нз какво се случва с мен. Имам си приятелка правим секс ,много ми е хубаво с нея ,но докато правим секс и се появяват такива мисли и сцени и е ужасно. Знам ,че не съм гей ,никога не съм имал влечение към мъже ,нз какво става с мен .Имам страхотна приятелка обичам е много ,живеем заедно. Просто от както се появиха тези мисли нямам ден покой. Моля за съвет е от Специалист. Поздрави Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Юли 6, 2015 Доклад Share Добавено Юли 6, 2015 Това са натрапливи мисли. Съкратено се пише ОКР. Писано е много по темата.Няма метод или подход който да ти помогне, трайно, да се справиш сам. с тяхПотърси психотерапевт. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юли 8, 2015 Доклад Share Добавено Юли 8, 2015 Натрапливи мисли са, да. Това, което им дава сила, е битката ти с тях. Когато ги приемеш като нещо нормално, те стават нормални, каквито винаги са били. Тук в теб се появява противоречие - как нормални, аз не съм гей, не искам да мисля за това. Парадоксът е, че именно страхът от това те кара да мислиш за това и колкото повече го бориш, повече от него идват тези мисли. Става дума за страх обаче, не за това че си гей - не си! Но те е страх от това. Тук идва работата със страха. Най-добрият начин наистина е работата с терапевт. Добре е да ползва когнитивно поведенческа, краткосрочни, хипно и нлп терапии - те работят в случая! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts