pchelichka Добавено Юни 5, 2015 Доклад Share Добавено Юни 5, 2015 Здравейте ! От дълги години живея под много силен стрес и панически страх. Първото ми дете почина преди 23 г, на 6 г. и от тогава като се заговори за болести изпадам в паника. На скоро под въздействието на силен стрес колабирах и паднах лошо .Лекар ми изписа СЕТАЛОФТ и ги пия , но не мога да се освободя от страха който преживях .Моля Ви за помощ , как да преодолея този страх и паника , Ще съм Ви безкрайно Благодарна. С поздрав Мая Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 7, 2015 Доклад Share Добавено Юни 7, 2015 Научи се да осъзнаваш ставащото в теб. Някои го наричат самосъзнание, а учените - метакогниция. Когато чрез развиване на тази способност чрез медитация, започнеш да долавяш хода на мислите, поражданите от тях емоции и стоящите в основата програми, можеш и да ги променяш. Има методи за работа с вътрешния диалог, има подходящи нлп, ериксонови хипнотични и т.н. визуализации, които не само, че те учат на релаксация, но и как да препрограмираш менталните си процеси. Това е път, вършен на фона на подходящо четене (библиотерапия), двигателна активност, цялостна промяна на визията ти за живота и присъствието ти в него. На даден етап от този път, човек неминуемо стига и до живата вяра. Умишлено пиша ЖИВА, тъй като не говоря за църкви, попове и свещички, а за лична свързаност с едно вътрешно познание за единството ти с Вселената. Тук вече менталната работа преминава в сърдечна молитва, а хипнотичните визуализации се превръщат в съзерцание Любовта на Бога! Път е! Ивета 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts