Слънчева Добавено Май 15, 2015 Доклад Share Добавено Май 15, 2015 Времето е прекрасно и срещи е добре да има.Природата ни чака и нашите места любими. Нека всеки напише, кога е свободен-дати и предложения за място на срещи... Ако сме повече, по-добре. Криси 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Май 15, 2015 Доклад Share Добавено Май 15, 2015 И аз нямам търпение! Много се надявам да има и нови хора Аз лично съм ангажирана през уикендите до 13-14 вкл. След 15 юни съм на линия когато кажете и където кажете. Криси и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Май 15, 2015 Автор Доклад Share Добавено Май 15, 2015 Аз съм свободна юни и юли, за мястото нямам претенции Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Май 16, 2015 Доклад Share Добавено Май 16, 2015 Аз също до 15 юни съм ангажирана, а след това съм готова за срещи, разбира се, ако всичко се развие по най-добрия начин. Много ще се радвам да се видим приятели! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Май 17, 2015 Автор Доклад Share Добавено Май 17, 2015 Значи имаме втората половина на юни и юли. Някакви предложения за място? Иска ми се да е удобно за всички, т.е. като километри... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Май 17, 2015 Доклад Share Добавено Май 17, 2015 На мен ми се върти нещо около Търново, но да е природа повече. Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Май 20, 2015 Автор Доклад Share Добавено Май 20, 2015 Да, Търново е много добра идея. Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Май 20, 2015 Доклад Share Добавено Май 20, 2015 Нещо програма да си направим? Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Май 20, 2015 Доклад Share Добавено Май 20, 2015 Паневритмия задължително. И да попеем - беше страхотно в Копривщица! Слънчева и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Май 21, 2015 Доклад Share Добавено Май 21, 2015 Аз съм за общите молитви - много силно е! А идеята ми е всеки от над да води по нещо, кой каквото иска и може. Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Май 21, 2015 Автор Доклад Share Добавено Май 21, 2015 От мен-изложба . От жалките драсканици в Малко Търново, днес вече има картини. Е, не шедьоври, но все пак... Розалина, Донка и Орлин Баев 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Розалина Добавено Май 23, 2015 Доклад Share Добавено Май 23, 2015 Здравейте.Ако отпадат дните до 15 юни (поради всеобща заетост),то аз бих могла да се включа трудно,но не невъзможно, на 27-28 юни или малко по-спокойно на 4-5 юли.В Земя като една човешка длан,освен ако не предложите крайните точки ,всяко друго местенце е подходящо.Около В.Търново и на мене ми харесва.Светъл ден. Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Май 23, 2015 Доклад Share Добавено Май 23, 2015 4-5 юли и на мен ми е най - спокойно. Няма значение от мястото. Слънчева и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Май 23, 2015 Доклад Share Добавено Май 23, 2015 Ние с Дани ще дойдем. Времето е без значение, нито мястото Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Май 24, 2015 Автор Доклад Share Добавено Май 24, 2015 Супер, 4-5 юли за сега се определя, замислих се и за Белинташ, но Търново сякаш ми е по-близко.... Орлин Баев и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Май 24, 2015 Доклад Share Добавено Май 24, 2015 О, Белинташ също е страхотна дестинация! Дори си спомням че там се канехме да ходим.... Слънчева и Орлин Баев 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Май 29, 2015 Автор Доклад Share Добавено Май 29, 2015 (edited) Разгледах за хотели и къщи във Велико Търново. Не е зле да се организираме и резервираме до 15 юни. Има къщи с цени 12-15 лв., което мисля е супер.http://pochivka.bg/o-19898-хотел_болярска_къщаhttp://pochivka.bg/o-4068-хотел_анхеаhttp://veliko-tarnovo.bghotelite.com/ Редактирано Май 29, 2015 от Слънчева Диляна Колева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Май 29, 2015 Доклад Share Добавено Май 29, 2015 Е, браво! Търново е супер, много ще се радвам да се видим драги съфорумци :))))))! Аз до 20 - ти юни ще си свърша работата в София надявам се, малко се проточиха нещата, но няма как. После пак ме чака голям напън, но ще мога да отделя 2,3 дни за среща, няма начин време е. Ейййййййййййййййййй как съм се затъжила, хах. Илияна, нямам търпение да видя творчеството ти! Радвам се за теб, че работиш. Поздрави на всички! Розалина и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юни 2, 2015 Автор Доклад Share Добавено Юни 2, 2015 Ще има ли среща?... Щото ако - не, сама ще забегна някъде. Релакс и откъсване за малко са ми много необходими. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юни 3, 2015 Автор Доклад Share Добавено Юни 3, 2015 Ретро Меркурий отмина. Стрелеца ни завърта вече и да действаме... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юни 6, 2015 Доклад Share Добавено Юни 6, 2015 (edited) Ще има ли среща?... Щото ако - не, сама ще забегна някъде. Релакс и откъсване за малко са ми много необходими. Илиянче, 4-5 юли - тук http://vili.bg/pod-naem/kashta-gnezdoto? Релакс. Редактирано Юни 6, 2015 от Диляна Колева Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts