Елица555 Добавено Май 7, 2015 Доклад Share Добавено Май 7, 2015 Здравейте,преди седмица ходих на психотерапия,психоложката беше младо момиче на около 25 години,каза ми да не чета нищо в интернет,каза,че според нея нямам паническо разтройство,а някаква депресия(при симптоми : замайване,сърцебиене,плач без причина,сухота в гърлото,лесна умора,страх ме е да излизам от къщи,страх ме е да не полудея,натрапчиви мисли,нервно ми е...).Също така каза,че ще се консултира с колеги и ще ми се обади на 7 май да ми каже кога ще бъде следващата ни среща.ОБЪРКАНА съм още повече.Мисля,че ми има нещо наистина сериозно,за да се чъвствам постоянно зле и постоянно да ми е замаяно... Вече нямам надежда,че ще се оправя,че ще бъда нормален човек.Чувствам се безполезна.Незнам при кого и къде да отида,незнам какво да направя... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Май 8, 2015 Доклад Share Добавено Май 8, 2015 (edited) Повярвай на мен-СТРАХЛИВКА СИ. Това е.Повярвай на доктора. Вече близо 5 години се занимавам с проблемите в тази област и мога да ти кажа, че по-опитен от д-р Първанов в България едва ли може да се намери. Ако психоложката ти е на 25 години, то само неговият опит с тревожни разстройства е толкова, че и повече. Диагнозата ти е от една дума. Оправянето от нея също. Всичко е поправимо! Горе главата и не спирай да търсиш решение. Спреш ли, само тогава няма да го намериш. Редактирано Май 8, 2015 от Кермит Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts