АниШУ Добавено Май 6, 2015 Доклад Share Добавено Май 6, 2015 (edited) Установиха ми гастро-езофагиална рефлуксна болест - ГЕРБ, направих едно двумесечно лечение с Нолпаза и Де-Нол - 3 пъти на ден по 1 таблетка преди хранене, но след спирането им признаците са си същите - киселини, парене, оригване, връщане на съдържимото в стомаха обратно в хранопровода, частична болка в областта на гърдите. Спазвам някаква диета - не ям пържено, домати, кисело, пикантно, не пия алкохол, не пуша. От два дена пия клеева тинктура и чай от лайка преди основните хранения и тъй като доста се уплаших, че признаците ми се връщат обратно, то реших постепенно да намалявам медикаментите - вече пия само по 1 таблетка Де-Нол. Но тъй като това са медикаменти и те могат да се пият определен период от време, то се обръщам с молба към вас, ако може някой да ми даде съвет какво може да се взима като билки, за да намаля признаците на ГЕРБ. Благодаря предварително. Редактирано Май 6, 2015 от Иво обяснения за случая ми Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts