addi0220 Добавено Май 3, 2015 Доклад Share Добавено Май 3, 2015 Zdraveite,ot mart mesec imam chyvstvoto che nqkoi me nabludava. Imam v predvid che vsichko zapochna ot kakto semeistvoto mi se premesti v Angliq. Novo ychilishte,ychenici i tn. I ot malka obicham da tancyvam i si mechatq da stana tanciorka. I vinagi kogato se pribirah ot ychilishte si tancyvah za okolo 5-6 chasa. Edin den si predstavih che ot ychilishteto mi sa postavili kameri v hola ni i suychenicite mi me gledat. Purvonachalno si pomislih che e qko,no posle si predstavih kak mi se smeqt i podigravat che ne moga da tancyvam. I ot togava stana po-zle. "Kamerite" se poqviha navsqkude *dori v toaletnata* i zapochvah da se strahyvam ot vsichko,koeto pravq, mislq i govorq. Zapochnah da polychavam panik ataki i da se reja. Strah me e da kaja, na koito i da e, zashtoto shte me pomislqt za otkachalka. ne moga da zaspivam prez noshta veche. STRAH ME E!!!! Molq vi nqkoi da mi pomogne! Shte sum my izkluchitelno blagodarna!!!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Май 11, 2015 Доклад Share Добавено Май 11, 2015 Здравей, имайки предвид възрастта, в която си /предполагам в пубертета/; смяната на държавата, и целия ти свят, всичко, което ти се случва е следствие на силен стрес.Най - добре е да споделиш на родителите си, че имаш подобни фантазии и си силно тревожна от тях. Може би имаш нужда да споделиш притеснения и тревоги. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts