Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ужас след пушене на марихуана


Recommended Posts

Здравейте , моля Ви за помощ ,защото няма кой да ми помогне.Преди месец пуших марихуана и имах паник атака. Беше ужасно , виждах всичко на забавен кадър , забравях супер бързо.Когато се прибрах у дома ,заспах и ми мина. Понеже беше петък и си починах добре в нас. НО когато отидох на у-ще отново започнах да се чувствам ,че съм в сън. Първоначално не му обърнах внимание. След като почнах да мислия за случилото се ,чувството се засилваше,но от скоро започнах да се чувствам по-добре . Не му обръщах внимание и то си минаваше. И така до преди 2-3 дни. Точно си казвах ,че се чувствам по-добре и изведнъж започнах да се чувствам ,все едно съм напушен. Тоест все едно току-що съм изпушил една цигара марихуана .Пренебрегнах го.Реших да излезна на вън да цъкам малко футбол с приятели.Играх около 40 мин. и беше добре,но изведнъж започнах да виждам всичко на забавен кадър отново. За няколко секунди незнаех какво става.Прочетох в интернет ,че може да е за това ,че съм се преуморил или нещо от сорта ,но същото това чувство го изпитах и в у-ще на другия ден - забавения кадър. От тогава мислия само за това ,но интересното е ,че като съм си вкъщи всичко си е нормално , но като отида на у-ще пак се връщат тези неща , не че не се чувствам нереално вкъщи ,но го няма този забавен кадър и т.н. На 15 съм и няма към кой да се обърна , ако Вие не ми помогнете , няма кой :(
П.П.Имам чувството ,че полудявам и ,че ще започна да забравям.

Линк към коментар
Share on other sites

Страх те е.

 

Мозъка има една особеност-запечатва като на филм силните ни страхове.И когато нещо, макар и малко ни напомни за тях той пуска усещането от първият страх.

С две думи, ще го имаш този страх още няколко месеца.Не променяй живота си.Излизай, спортувай, и се весели.Не пий алкохол и пуши.Това е, само един, нищо и никакъв страх.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...