Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Паническо разстройство

Recommended Posts

Здравейте,писала съм и преди във форума,много хора ми отговориха и ми дадоха надежда,съветваха ме да отида при психотерапевт.Е,тук в Пазарджик се оказа,че няма такъв,а аз просто не мога да си позволя да ходя другаде.Незнам какво да правя :( не мога сама да се справя с това състояние :(.В момента пия хомеопатични лекарства и съм малко по-добре,МАЛКО, някои от симптомите  ПОЧТИ изчезнаха (натрапчиви мисли,замаяност,страха да излизам от къщи),не са изчезнали напълно,просто са как да го нарека,по слаби...Но не се чувствам нормално,като другите хора,не ми е добре :(. НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ :( МИСЛЯ СИ,ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СИ БЪДА НОРМАЛНА КАКТО ПРЕДИ :(

Линк към коментар

Пловдив е на една ръка разстояние - там познавам колеги...

Линк към коментар

• 2 weeks later...

Здравейте г-н Баев,искам да се похваля,че днес ходих на първата си психотерапия .Психоложката е младо момиче,което каза,че ви познава :).Разказах и за себе си,как се чувствам,какво изпитвам,какво усещам,какво мисля,но тя каза,че  според нея нямам паническо разстройство,макар,че аз и моята хомеопатка  решихме,че е точно това.Незнам вече на кого да вярвам.Много ви моля ,ако  може да ми обърнете малко внимание-да ви кажа какви са симптомите ми и Вие ,ако е възможно да ми кажете какво мислите,че ми е.БЛАГОДАРЯ!

Линк към коментар

Доверила сте се на колежката - следвайте подхода и. Иначе, много баби...

Линк към коментар

Здравей,

Моят съвет към теб е да се извиниш на специалиста по хомеопатия (хомеопатка-та :) ) и да преустановиш временно консултациите с нея. С това не казвам, че хомеопатията не работи,но в една психотерапевтична работа, каквато си предприела, съпътстващите помощни средства само могат да те разколебаят в увереността от къде именно идва успеха. За това във форума е писано много. Най-малкото - получило се е недоразумението специалистът по хомеопатия да е в колебание по отношение на това "какво ти е". Както ще се убедиш, в терапията ти този въпрос е второстепен.

Когато приключиш работата с психолога си продължи холистичния подход с хомеопаятията-може да е само от полза.

Линк към коментар