kati53 Добавено Април 5, 2015 Доклад Share Добавено Април 5, 2015 Здравейте, Следобед като си легнах да поспя и ми се случи нещо странно. Бях заспала, но усещах постоянно как детето ми ходи по леглото, чувах го из стаята, после усещах как сякаш е върху мен и ми прави вятър на косата и когато исках да я хвана да не ми пречи се събудих а видях, че ръцете не ми помръдват. После се събудих, но се изплаших много. Сега четох малко в нета, но не мога да определя това дали е сънна парализа. Случвало ми се е и още веднъж преди повече от 10 години, но сякаш тогава не се бях уплашила толкова много. Прочетох, че може да е наркоплесия. Възможно ли е или просто е нещо нормално. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Април 5, 2015 Доклад Share Добавено Април 5, 2015 Нормално е. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Април 7, 2015 Доклад Share Добавено Април 7, 2015 Нормално е и фактът, че ви се случва, говори за две неща. Първо, имате способност да пребивавате осъзнато в по-дълбоко състояние на съзнанието, но не владеете тази си способност. Второ, имате да се учите на отпускане хватката на свръхконтрола и доверие в дълбочината си! Препоръчвам ви редовна практика на медитация или т.н. нейна разновидност с аудио записи, йога нидра. Има много такива аудио сесии в нета. С тяхна помощ се научвате сама да влизате в състоянието, което ви е изплашило, но да свикнете с него, да му се доверите, да го владеете и да научите уроците (които споменах по-горе), към които то ви бута! Успехи! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts