Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Какво става с мен. Полудявам ли?

Recommended Posts

Здравейте,от малка съм много притеснителна. Била съм едно обикновенно дете,натровила съм се и съм припаднала на 3-4г. След това живота ми се обърна,не си спомням много добре,но се затварях,измислях си мой свят,не исках да съм сред другите,там ме обичаха и харесваха много. В моя свят не,в училе бях много интересна на всички. Не ги оставях,да ме тъпчат,но може би от толкова набиване ,че съм тъпа и така нататък,някак си сега психически съм нестабилна. Живота ми изглежда каша. Не знам как да опиша как се чувствам. Та.. затварях се,говорех си,все едно си играя,беше ми супер. Някой прекъснеше ли ме аз истерясвах буквално,много мразех. Майка ми много плачеше за случващото се,но никой не ме разбираше. Мама ме води на психолог,той ми каза,че е от стрес и ще го израстта. В къщи нашите все се караха. Писваше ми. Минаха се няколко години ,от само себе си спрях. Но уви. Когато много ми се скапваше настроението или бях много щастлива исках да танцувам,почвах да танцувам и започвах да си представя ,че съм пред момче и му показвам какво е загубил или нещо такова ,как си говоря с другите и така нататък. Буквално друг свят. Ставаше ми ужасно ,мислех,че полудявам. След училище се прибирях лягах и играех само на таблета ,така половин година,докъто не настъпи лято. Изпитах ужас,че ще ходя на почивка. Отидох. Там ми ставаше лошо ,постоянно. Почвах да си мисля,че ще умра,ще припадна и направо се побърквах,от безизходица започвах да плача ,не знаех какво става с мен. Когато се върнахме отидох пак на психолог,казаха ми,че съм много притеснителна и малко по-изнервена. Предписа ми някакви хапчета. Сега пия Валериан,при един Валериан толкова ми се спи. Обаче след почивката,започнах да излизам повече.Но тези мисли и усещането,че не съм добре или полудявам ме карат да се чувствам ужасно. На едва 15 съм ,моля ви дайте ми някакъв съвет..

Линк към коментар

Допълвам отговора, който съм ти дала в другата тема.

Започни с малки промени в живеенето си.

Започни да спортуваш, каквото искаш, но не по - малко от 3-4 дена на седмица. Вслушай се в себе си, какво ти харесва да правиш. Помисли как можеш да го превърнеш в свое хоби. На 15 години е важно за теб да си част от някоя социална група, дали ще се запишеш на танци или в някой клуб по твой избор, просто го направи. Ако започнеш подобни промени и повярваш в тях, ще се чувстваш доста по - добре след около месец. Посети психотерапевт, който работи с тревожни разстройства.

Линк към коментар