Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Психотерапевт, от който съм доволен

Recommended Posts

Здрвейте,

скоро приключихме поредица от сесии със Цветомир Станев. Много съм доволен от него и горещо го препоръчвам. Човекът е много търпелив, знае в каква посока да зададе въпросите си и намерихме заедно проблеми, които с години са ме измъчвали, но не съм знаел причините за тяхното съществуване. Благодарение на онлайн психотерапията, която проведохме мога да кажа, че знам върху какво да работя и как да продължа да общувам с хората. Той много точно ми подсказа какви са ми пропуските и ми даде съвети как да ги запълня. Той е добър професионалист и мога да разчитам на него и в бъдеще. 

Благодаря още веднъж!

Линк към коментар

Супер - добре е да споделяме и да има повече колеги, които сърцато и умело се справят! 

Линк към коментар

Привет и от мен,

чудесно е наистина, че има добри отзиви за още колеги.

Според мен би било полезно в отзива да се даде повече информация - например какво е повлияно благоприятно - паника, ОКР, депресия... а също така и в кой град се провежда терапията. Често тук има въпроси за препоръка на специалисти и наистина най-добрата препоръка е дадената от доволни бивши клиенти.

Линк към коментар