AnetaIlieva0106 Добавено Март 23, 2015 Доклад Share Добавено Март 23, 2015 Какво се случва с мен?Здравейте на 22 години съм.Живея в София.Бременна съм в 8 месец.Появи се паническо раЗстройство-страх ме е от тъмното,постоянно получавам паник атаки,задушавам се.Но най-големият ми страх е този,че всеки ден се повтаря един и същ....това ме подлудява.Имам и натрапчиви суицидни мисли.Вече съм лежала 3 пъти във психиатрия.имам един опит за самоубийсто зад гърба си.забравих да спомена,че съм бременна в 8 месец. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
AnetaIlieva0106 Добавено Март 23, 2015 Автор Доклад Share Добавено Март 23, 2015 Детството ми беше трудно...Родителите ми постоянно ме малтретираха физически...от малка се оправям сама с живота и се боря,но сега просто искам да се откажа... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Перото Добавено Март 23, 2015 Доклад Share Добавено Март 23, 2015 Кураж,мило момиче!Не се отказвай заради детето,което носиш!В този форум има невероятни специалисти и съм сигурна че ще се включат с адекватен съвет! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts