Здравейте!След всичко което прочетох за вас бих искала да ви помоля за съвет.Историята ми е следната:Преди близо година почина майка ми,която преди това се наложи да гледам в много лошо здр.състояние.Три месца след това ме оперираха по спешност с извънматочна бременност и проблемите започнаха...Първо депресия която психиатъра каза,че е лека и след това панически атаки.След много изследвания стигнах до психиатър(което ми беше доста трудно,защото ми е за първи път и винаги съм била много силен чов
Здравейте!Не съм писала отдавна,вчера писах,но нещо не се публикува.Незнам какво става с мен.Промених много живота си.Спортувам много,ходя на йога,всеки ден вървя по 4 км.сред природата.Започнах работа. Но получавам някакви кризи.Като се притесня се разтрепервам,получавам сърцебиене,стягане в главата и някакво изтръпване.Понякога има някакво странно чувство на нереалност.Има и моменти в които се чувствам добре и си мисля че се оправям,но после пак се случва.Като цяло съм много изнервена,избухлив