nidra Добавено Февруари 11, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2015 Здравейте, от доста време имам уретрит и влагалищен дискомфорт. След пускане на стерилна урина и влагалищен секрет се установи, че няма нищо, което да ме притеснява. Гинеколожката ми каза, че влагалището ми е чисто и няма нужда от изследвания за венерически болести. Каза, че се касае за невродeрмит, но нищо не ми предписа. Боцкането в уретрата ме побърква и сърбежа. Каква хомеопатия мога да си взема? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 18, 2019 Доклад Share Добавено Юни 18, 2019 (edited) В 11.02.2015 г. at 20:15, nidra каза: Здравейте, от доста време имам уретрит и влагалищен дискомфорт. След пускане на стерилна урина и влагалищен секрет се установи, че няма нищо, което да ме притеснява. Гинеколожката ми каза, че влагалището ми е чисто и няма нужда от изследвания за венерически болести. Каза, че се касае за невродeрмит, но нищо не ми предписа. Боцкането в уретрата ме побърква и сърбежа. Каква хомеопатия мога да си взема? Възможно е да са и паразити: Chlamidia или Trichomonas vaginalis. Гъбички: Monilia - albicans или Candida - albicans. От бактериите: Gardnerella vaginalis, Mycoplasma hominis, E. coli (Escherichia coli) или Ureaplasma. Редактирано Юни 18, 2019 от Alexander Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts