Наталия Петкова Добавено Февруари 6, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2015 Здравейте. Бих искала да получа съвет.При случей на (сама съм си поставила "диагнозите")почти постоянна тревожност,социална такава и панически атаки към кого трябва да се обърна и трябва ли човекът да е психотерапевт или може и при психолог.Не съм пила никакви хапчета.Проблема е от почти 5 години.Мислих,че ще се справя сама някак,но все повече се убеждавам,че имам нужда от помощ. Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Февруари 6, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 6, 2015 Здравейте добре е да започнете при психотерапевт или психолог, психолог- консултант, който работи с тревожни състояния. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Наталия Петкова Добавено Февруари 6, 2015 Автор Доклад Share Добавено Февруари 6, 2015 Много моля препоръчайте ми някой,който работи онлайн по скайп.Знам,че на живо е много по-добре,но сега варианта за мен е такъв.Всяка препоръка ще ми бъде от голяма полза.Не мога да си позволя да отлагам повече. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Февруари 9, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2015 Здравей, независимо дали ще потърсиш психотерапевт или психолог, проучи дали има опит с тревожностите, както казва Диди. Защото аз лично познавам няколко завършили психолози, които дори практикуват, но самите те са си тревожни натури. Как да го намериш? - или по отзиви на успешно преминали терапия хора, или просто изискай от избрания от теб терапевт да те свърже с негови бивши клиенти, ако ти нямаш контакти и достъп до такива. Хубаво би било да оставиш скайпа като вариант ако си в България. Физическото отиване до психотерапевта е важен елемент от началото на преодоляването на тревожните разстройства. Успех! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts