Ari Добавено Януари 27, 2015 Доклад Share Добавено Януари 27, 2015 Здравейте, ученик съм в 9 клас. Проблемът ми е, че последните 2 години изоставам все повече и повече в училище, от пълен отличник, сега едвам ще хвана 3, колкото да не остана на поправителни. Не знам какво става, имам проблем с щитовидната жлеза и лекарите ми казват, че това може би е проблема. Но освен това имам и натрапливи мисли и ритуали, които ме измъчват всекидневно. От всички лекарства, които пия се чувствам много по-добре, но отново не мога да помня както преди, налага се да уча наизуст. Мързел, болест, внушение, или? Какво да правя? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Януари 27, 2015 Доклад Share Добавено Януари 27, 2015 Какво пиеш? Някои лекарства вземат от енергията на човека и той губи желание за работа-учене. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ari Добавено Януари 28, 2015 Автор Доклад Share Добавено Януари 28, 2015 Пия Еутирокс, селен, Л-тирозин, едни ампули, не мога да прочета как се казват (на билкова основа са) и магнезий. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Януари 28, 2015 Доклад Share Добавено Януари 28, 2015 Не е от лекарставата.Натрапливите мисли те ,, изпиват,, и за това нямаш успех в училище. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ari Добавено Януари 29, 2015 Автор Доклад Share Добавено Януари 29, 2015 А изключвайки психотерапията, има ли друга възможност за справяне с тях? Пробвах с "Обсебен мозък", но ми е много трудно да следвам стъпките и неволно правя ритуалите. Спортувам, излизам с приятели, участвам в извънкласни дейности, уча се да медитирам, но сякаш всичко това засилва тревожността, вместо да я намалява... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Януари 30, 2015 Доклад Share Добавено Януари 30, 2015 Другият път са лекарствата, но трябва да ги пиеш цял живот. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts