Мили Добавено Януари 18, 2015 Доклад Share Добавено Януари 18, 2015 Здравейте !Всички тези състояния, които написах в темата по горе брат ми ги изживява Всичко е започнало преди години около 8 или повече когато е заминал да работи в друга дьржава и там работодатели те му са взели паспорта му после тои си го взел и избягал...оттогава има треперене и голямо притеснение когато е между хора (в кафене,в компаниа на приятели ) започва да трепери и си мисли че всички погледи са вперени в него,сьсщо когато ходи на прегледи на лекар или да си оправя докумнети.. Миналата година патува сьс самолет и му беше мн трудно и стресирано пил е алкохол за да се успокои и един блистер с валидол. Декември месец 2014 година докато е бил на работа получава високо кръавно прилошава му и го вкарват в болница там лекарите му казват че нищо му няма и го изписват след два дена отново вдига високо кравно получава сърцебиене и отива в спешното отново му казват че няма нищо и така няколко пъти.. Сега стои си в къщи гледа в една точка няма сили да стане от леглото няма интерес за нищо с никой не иска да се вижда ,никаде не иска да ходи ,от скоро започна да споделя с мама за проблемите и чуствата си ,...Когато се събуди търси да пие алкохол и когато изпада в тревожност и притеснение също търси да пие алкохол.Сега сподели че иска да ходи в клиника за зависими от алкохола че иска да се излекува да бъде пак нормален човек ... Моля ви от сърце кавете ми какво е състоянието на брат ми и кой може да му помогне ,какво да прави ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Януари 19, 2015 Доклад Share Добавено Януари 19, 2015 Здравейте! Не може да се каже какво точно е на брат ви.Но, повечето колеги психиатри правят посещения по домовете.Помолете някой колега, да отиде у вас и го прегледа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts