vehadi Добавено Ноември 1, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2006 В момента тече анкета/а според някои кампания и игра/ по БНТ за определяне на великите българи. Според мен трябва да гласуваме за Учителя ,защото той е един от най-великите българи.По този начин ще използваме този безплатен форум за популяризиране на неговото дело сред будните българи. А какво е вашето мнение?Някой гласува ли вече? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Ноември 1, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2006 Разбира се. Всеки трябва да отговори за себе си, кого счита за велик. Дано в крайна сметка, тази класация да включва велики и достойни българи, които са дали и работили за България и света, които са един светъл пример за нас. А това зависи от гласуващите Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Ноември 1, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 1, 2006 Надявам се в тази класация да не фигурират имена, като Христо Стоичков например Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Огнян Кулев Добавено Ноември 2, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 2, 2006 Според мен участието в това гласуване е толкова смислено, колкото и участието в кои да е други национални избори - парламентарни, президентски, местни и т.н. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Ноември 2, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 2, 2006 Да, социалната пасивност е добре познато явление в БГ . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Ноември 4, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2006 Да, социалната пасивност е добре познато явление в БГ . Да, за какво обаче, да се социализират участници в Биг Брадър, Азис и неговата свадба,....а има толкова по-важни, значими неща..... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
захи Добавено Ноември 5, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 5, 2006 Още в самото начало на кампанията "Великите българи " гласувах и ми беше трудно да определя най-великият българин за мен.Кого да сложа на първо място,дали Хан Аспарух- основателят на Дунавска България,дали Хан/Княз Борис І- повел цял един народ към нова религия и култура,а може би Кирил и Методи - първоучителите,Левски и Ботев ,които са в основата на възраждането,да не забравяме и Иван Вазов,Джон Атанасов,Батемберг ,който се осмели да застане срещу великите сили и да провъзгласи съединението на княжеството и източна румелия. Петър Дънов ,както и Христо Стоичков също са сред кандидатите за велики българи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Ноември 18, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2006 Аз си мислех, че е излишно да гласувам в тоя сайт, но после си казах, че може и светът да научи, ако изберем някой футбилост или шоумен, та доколкото зависи от мен, да помогна да изведем напред някое по-стойностно име. Без да подценявам стойностните фигури в миналото по отношение на политика и образование, духовната култура на един народ си остава най-важното и затова избирах най-вече между св. Иван Рилски и Учителя Беинса; и все пак последният е с по-широки и съвременни схващания, той не се изолира и от материалната култура, което е и мое убеждение - всичко съществуващо си има своето място и роля, макар и да е различно по степен на значимост. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts