galyovna Добавено Юли 20, 2007 Доклад Share Добавено Юли 20, 2007 Чел съм, че прегръдката е изключително важна за енергийния обмен между хората. Не е важно само да прегърнем някого физически, но и какво мислим и чувстваме в този момент, как прегръщаме и т.н. Ето какво казва мъдреца: "А прегръщането пък означава да дадеш нещо от себе си ­ от своята любов и от своята мъдрост. Когато братски прегърнеш някого и проектираш в него своята любов и своите добри мисли, с това ти внасяш живот в него. Когато момъкът прегърне така своята възлюблена, той є предава от своето въодушевление и от своя живот; а онзи, който прегръща като октопода и се усеща духом убит, у него няма нищо и той нищо не може да даде. И нашите прегръдки, и нашите отворени и свити ръце имат своя смисъл, който Бог първоначално е вложил в тях, и който съществува в природата... А сега ще ви оставя с тази мисъл: Вие, които ме слушате, да се научите и да научите вашите близки да свиват ръцете си и да прегръщат с Любов и Мъдрост. Само така хората, домовете и обществото ще се поправят политически, културно и духовно." И още: "Вие трябва да се научите на този закон от вашите малки деца. Какво правят те, когато искат от майка си нещо? - Прегръщат майка си, започват да я милват, да я целуват и да казват нежно "мамо!" А това прегръщане какво означава? - С лявата си ръка детето внася своята обич, а с дясната - своя ум. По този начин то внася в майка си своята сила и тя е готова да направи за него всичко. Затова децата са обични...." Така е ,Иво,и за мен прегръдката е не просто докосване,тя е чувство,енергия,обич,винаги ,когато прегръщам,го правя не просто така,не мога да обясня,по тялото ми се разлива обич......... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Юли 20, 2007 Доклад Share Добавено Юли 20, 2007 Като прегръщаш, слагаш лявата ръка (свързана със сърцето и интуицията) отзад на гърба точно зад сърцето, а дясната (свързана с ума и логиката) отзад на главата. Така става един разумен обмен на енергии. Благодаря! Прегръщам ви с цялото си сърце и душа! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Юли 22, 2007 Доклад Share Добавено Юли 22, 2007 Здравейте, жалко че не съм видял, когато е имало на 6-ти прегръщаници аз сега ще ходя на пирин на почистването http://zazemiata.org. Ако искате след това да организираме huggage пак Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иванка Калбурджиева Добавено Юли 22, 2007 Доклад Share Добавено Юли 22, 2007 Здравей! Има някакъв проблем със сайта - не се отваря. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Юли 22, 2007 Доклад Share Добавено Юли 22, 2007 Здравейте, жалко че не съм видял, когато е имало на 6-ти прегръщаници аз сега ще ходя на пирин на почистването http://zazemiata.org. Ако искате след това да организираме huggage пак Здравей!)) Аз също ще ходя на почистването на Пирин тази седмица. Всъщност за тези които се интересуват - от 26 до 29 ще има международна еко-среща в подножието на Пирин и след нея непосредствено започва почистването, което продължава до 6 август. Доколкото зная все още се търсят доброволци. Храната е много вкусна, зная го, била съм там - само вегетарианска. Заплаща се еднократно 15лв, което е за целия престой. Сайтът не се отваря, забелязах и аз - странно, но успях да отворя поне тази маст от него, която се отнася до контактите: http://www.zazemiata.org/contacts_bg.php Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Юли 22, 2007 Доклад Share Добавено Юли 22, 2007 Прегръщате ли? Сърдечно? Усещате ли какво носи прегръдката... Напълно искрено се прегръщахме, защото за щастие повечето разбраха истинския смисъл на цялата кампания ..... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Юли 22, 2007 Доклад Share Добавено Юли 22, 2007 Ехааааааа, aorhama Това е Страхоотно и безкрайно любимо за мен парче, благодаря ти! КРАСИВО! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Декември 23, 2007 Доклад Share Добавено Декември 23, 2007 http://www.couchsurfing.com/group_read.htm...0218#gpid580218 December 3rd, 2007 - 12:40 am by Adam Rothwell from Manchester, United Kingdom I was just thinking, that even though hugging in the streets is fantastic, it might be a great idea to hold up a sign outside a hospital / doctor surgery, maybe even a dentists? Мисля си, че прегръщането по улиците е фантастично, но може би е добра идея да се вдигне плакат пред болница / хирургия, дори зъболекар. Surely these are a few examples of places where people often feel sad and apprehensive and will probably appreciate a simple hug. Have any of you tried this? *hugs* Adam Със сигурност това са няколко примера на места където хората често се чувстват тъжни и загрижени и вероятно ще се зарадват на една проста прегръдка. Някой от вас опитвал ли е това? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Декември 23, 2007 Доклад Share Добавено Декември 23, 2007 (edited) http://www.couchsurfing.com/group_read.htm...0218#gpid580218 December 3rd, 2007 - 12:40 am by Adam Rothwell from Manchester, United Kingdom I was just thinking, that even though hugging in the streets is fantastic, it might be a great idea to hold up a sign outside a hospital / doctor surgery, maybe even a dentists? Мисля си, че прегръщането по улиците е фантастично, но може би е добра идея да се вдигне плакат пред болница / хирургия, дори зъболекар. Surely these are a few examples of places where people often feel sad and apprehensive and will probably appreciate a simple hug. Have any of you tried this? *hugs* Adam Със сигурност това са няколко примера на места където хората често се чувстват тъжни и загрижени и вероятно ще се зарадват на една проста прегръдка. Някой от вас опитвал ли е това? С прегръдка не, но на няколко пъти тази есен видях толкова угрижени хора, че ги поздравих с усмивка и с много радост и уважение. Надявах се, докато се чудят коя съм и дали съм се припознала, да забравят за малко предишната мисъл. Редактирано Декември 23, 2007 от късметче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Декември 23, 2007 Доклад Share Добавено Декември 23, 2007 Знаете ли, че Христос тайно прегръща целият свят? Каква прегръдка само, а! На кръста............ е още. Знаете ли, че Христос тайно прегръща целия свят? Каква прегръдка само, а! На кръста............ е още. Сори, че го издадох! Да ме простите, но съм на цяла чаша чирпанско каберне - напълно сухо. Сори, че го издадох! Да ме простите, но съм на цяла чаша чирпанско каберне - напълно сухо. И тоя тъпия бутон за редакция няма ли да ми проработи някога, не знам! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Декември 24, 2007 Доклад Share Добавено Декември 24, 2007 Една звезда родена от вълшебна по-силна от приказна любов. Едно сърце туптящо във вълшебна по-силна от приказна любов... Една съдба, света, която жегна с по-силна от приказна любов. Един е този който жертва всичко в по-силна от приказна любов. Изгря звезда но поглед свеждам не виждам нощното небе... Със приказна любов прегръщам, целувам кървави нозе. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts