velina3 Добавено Декември 19, 2014 Доклад Share Добавено Декември 19, 2014 Здрасти! От 4-5 дена ми се гади.Не е силна гадене, о се е усеща.Не повръщам.Също така имам и диария,леко главоболие и гърлото ме боли леко.Общо взето не се чувствам добре.Ходих на лекар и той започна да ми говори за симптоми за Хепатит.Каза че в момента нямам, но ако гаденето продължава да отида да си изследвам.От тогава съм много стресирана за това и притиснена заради факта,че може да имам нещо такова.Според вас какво може да е? Моля ви изкажете мнение и кажете какво да правя. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
M.Nickolov Добавено Декември 19, 2014 Доклад Share Добавено Декември 19, 2014 Има възможност да е вирус, следи ако имаш температура. Недей се стресира от лекарите, че в България не останаха много компетентни. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
velina3 Добавено Декември 21, 2014 Автор Доклад Share Добавено Декември 21, 2014 Благодаря ти! Дано да си прав. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts