Любовта на дъжда Добавено Ноември 30, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 30, 2014 Здравейте, Искам да ви питам може ли човек с тази диагноза да бъде опасен за себе си? Често имам мисли за самоубийство и съм на крачка от това, да отнема живота си. Посещавам психотерапевт веднъж месечно, нямам възможност за повече. Доста често се хващам в "крачка" от това да направя някаква глупост, било заради това, че отблъсквам хората с поведението си или халюцинациите. Доста често понасям подигравки от страна на съученици, заради нелепото си поведение, което ме тласка дори повече към подобни убеждения.Как да променя тази част от себе си? Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Декември 1, 2014 Доклад Share Добавено Декември 1, 2014 Диагнозата БАР от кого е поставена? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Любовта на дъжда Добавено Декември 1, 2014 Автор Доклад Share Добавено Декември 1, 2014 Психиатър. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Декември 1, 2014 Доклад Share Добавено Декември 1, 2014 Определено, такъв риск съществува. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Любовта на дъжда Добавено Декември 2, 2014 Автор Доклад Share Добавено Декември 2, 2014 Какво е редно да направя, когато съм под действие на тези мисли и въобще как да си ги избия от главата, защото ме е страх от самата себе си? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Декември 2, 2014 Доклад Share Добавено Декември 2, 2014 Споделяй ги с близките си и търси опора в тях. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Любовта на дъжда Добавено Декември 2, 2014 Автор Доклад Share Добавено Декември 2, 2014 Живея с майка, която има проблеми с алкохола, нямам други близки. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Декември 2, 2014 Доклад Share Добавено Декември 2, 2014 Предполагам има група за взаимопомощ на хора с депресии, потърси хора които са преминали през проблема и са готови с примера си да помагат на другите. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Любовта на дъжда Добавено Декември 4, 2014 Автор Доклад Share Добавено Декември 4, 2014 Никъде не намирам такива групи?!? Психологът ми ще отсъства този месец, напълно не знам как да постъпя. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Декември 7, 2014 Доклад Share Добавено Декември 7, 2014 http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1059132 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts