Мимчето Добавено Ноември 29, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 29, 2014 Влюбих се в жена, а съм жена. Не я познавам много, но не спирам да мисля за нея. Учителка е на детето ми.Тя усеща че има някакъв проблем, но не е разбрала още. Като я видя сърцето ми бие лудо.И преди ми се е случвало, но сега е по силно. Не е много млада сигурно 15 г.е по голяма от мен, но нещо ме грабна в нея.За секс не си мисля, може би само да съм по близка с нея,но в същото време много се притеснявам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Ноември 30, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 30, 2014 Не виждам проблем, освен притеснението. А то идва вероятно от някои вярвания за правилно и неправилно... През познатите на всички ни хилядолетия на човешка история, любовта на жена към жена винаги се е толерирала, дори е била харесвана и зад плиткия слой от съзнателни социални норми, приемана за нормална, даже мистична и красива. А в разкрепостеното ни съвремие, всякакви табута отдавна са само спомен. Би възникнал истински проблем, ако започнете да се борите със ставащото във вас, да го отричате и отхвърляте. Ако спокойно осъзнаете и приемете факта на случващото се, от позицията на жена, която се разбира и обича, всичко се нормализира. Какво е да се разбираш обаче? Да познаваш психиката си така, че да знаеш защо именно към по-голяма и точно към жена се появява влечение. Да поставиш в реалния контекст на живота си - семеен, социален и т.н., за да го насочиш адаптивно. Да знаеш какво искаш всъщност, на какво си готова за това, докъде искаш да стигнеш, как би приела евентуално неразбиране и отхвърляне от харесвания обект... Да се познаваш и да имаш смелостта да живееш живота си с пълно себеприемане, разбира се, разумно и адекватно спрямо контекста ти. При разговор с психотерапевт тези въпроси биха били изяснени бързо! Кон Круз и ISTORIK 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ISTORIK Добавено Ноември 30, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 30, 2014 Пробвайте да се сближите с нея. Възможно е да възникне сърдечно приятелство между вас двете. За повече не се надявайте, поне - в началото. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts